MihAoo3k
26.08.2004 - 11:51
Dzis mialem taki problem. Mam wlaczonego konnekta i gg sie rozlaczylo, a po wlaczeniu gg na innym numerze normalnie wszystko dziala. W czym jest problem?..Czemu konnekt zrywa polaczenie z serwerem GG??
Olórin
26.08.2004 - 12:15
Bo serwery gg ostanio padają?
MihAoo3k
26.08.2004 - 12:24
nie bardzo...bo jak wlaczylem gadu-gadu to normalnie laczyl sie z serwerem a jak pytalem sie znajomych co go uzywaja to mowia ze im normalnie dziala bez problemow. a uzytkownicy mirandy i konnekta byli odlaczani
moze sms-expres szykuje atak na libgadu?? ;p
ja tam namawiam znajomych do uzywania jabbera/tlenu
u mnie niestety tak latwo z tym nie jest :/
.nomis
27.08.2004 - 00:40
no, dzisiaj były jakies problemy, ale koło pół h tylko...
QUOTE(MihAoo3k)
Dzis mialem taki problem. Mam wlaczonego konnekta i gg sie rozlaczylo, a po wlaczeniu gg na innym numerze normalnie wszystko dziala. W czym jest problem?..Czemu konnekt zrywa polaczenie z serwerem GG??
dwa programy starają się zalogować pod ten sam numer, aktywny będzie tylko jeden.
QUOTE(Peet)
dwa programy starają się zalogować pod ten sam numer, aktywny będzie tylko jeden.
QUOTE(MihAoo3k)
Mam wlaczonego konnekta i gg sie rozlaczylo, a po wlaczeniu gg na innym numerze normalnie wszystko dziala.
alberht
28.08.2004 - 12:10
preciez Peet dobrze napisal...
Dobrze napisał, tylko nie tego problem dotyczył.
dulek000
28.08.2004 - 12:19
Dzisiaj ten sam problem miałem, bo ktoś mi się na gg włamał
.Na szczęście wiedziałem kto i po 5 minutach nie miał hasła
(zakładał konto przy mnie). Podsumowując rzecz w tym, co napisał Peet
tu chodzi o to, że czasem pada hub serwerów gadu-gadu, a to przez niego konnekt się łączy. miałem tak ostatnio i sprawdziłem na www.wiadomosc.info, które serwery są wyłączone, offline było kilka pozycji w tym hub. wystarczy sprawdzić , który serwer działa i wybrać go z menu.
EDIT: link do monitora serwerów:
http://wiadomosc.info/temp/monitor_gg.php
alberht
28.08.2004 - 12:22
no fakt
też zauważyłem, że oryginalny klient gg łączy sie szybciej niż konnekt
QUOTE(gilek)
tu chodzi o to, że czasem pada hub serwerów gadu-gadu, a to przez niego konnekt się łączy.
Można to zmienić w opcjach.
alberht
28.08.2004 - 12:44
jakvy ktos pytal, to usunac pierwsza, pusta linijke na liscie serwerow gg
... której ludzie przeważnie nie zauważają, dlatego właśnie, że jest pusta!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.