Kiedy dodtam powiadomienie jednrazowe, minutę potem wyskakuje mi taki komunikat:

Nie wie ktoś o co chodzi? Może ktoś ma coś podobnego?
hm - pisz cala nazwe wtyczki w temacie jak juz, bo kT swego czasu okreslalo sie kTransfer
Done

. To co, jakieś rozwiązanie ktoś ma może?
---
Dodam jeszcze, że mówię o tym najnowszym Timerze, z 26 sierpnia.
---
A tak w ogóle, to twoja strona, Pz, wywala Operę
A nie wiem. Funkcja powinna powiadamiać, gdy jest jakiś jednorazowy termin, a juz minął ( jednorazowe sa usuwane po wyswietleniu komunikatu ). Sprawdź, czy nie ustawiłeś komunikatu z przedawnioną datą??
No nie... Jak widać

Wszystko prawidłowo.
lucjusz
4.09.2004 - 09:59
Potwierdzam, u mnie występuje ten sam problem.
:? A jaki macie win??
Strona pod opera 7.54 działa i sie nie wywala. Nie wiem co powoduje błąd w 7.5 .
XP Prof. (bez SP)
No właśmie mam Operę 7.54 i wywala

. Tak samo na dwóch innych komputerach z tą właśnie wersją Opery.
____
.edit:
Kłamałem

Już działa, nie wiem co żeś zrobił, bo ja nic nie robiłem

Wcześniej działało, po zmianie na 7.54 nie działało, a teraz działa znowu.
____
.edit:
W Timerze z dzisiaj, z 14:33, dalej nie działa

____
.edit:
W Timerze z dzisiaj, z 17:24, dalej nie działa
lucjusz
4.09.2004 - 15:18
Ja też XP Prof bez SP
W Timerze z 4 września (tym nowszym) nie działają dźwięki
mcmaczek
6.09.2004 - 14:28
Przymierzam się do przesiadki na Konnekta, ale mam takie pytanie... Skąd wytrzasnęliście tą wtykę kTerminarz? W katalogu wtyczek jej nie ma :shock:
Pozdrawiam
MM
Nie ma, bo ta wtyczka nie ukazała się (jeszcze) oficjalnie.
http://pz16.alternatywa.info/beta.xml?PHPS...d878cabb82fb9a1 - tutaj znajdziesz tą wtyczkę, jak i najnowsze bety innych
mcmaczek
6.09.2004 - 14:46
A już się kurka ucieszyłem

Trudno, pozostaj nadzieja na to, że oficjalna wersja tez się pojawi

Dzięki za info!
nie robcie z tego wykradzenia kodu zrodlowego hl-2. to jest oficjalna wersja - tyle, ze beta.
Tzn nie, no Pz mówił coś, żeby nie podawać informacji o tej wtyczce na wiadomosc.info czy innych alternatywach... Więc chyba nie chciał żeby ją udostępniać ogółowi
to by jej nie udostepnial przez neta, tylko wysylal wybranym.
o takich malych rzeczach jak wtyczka w fazie beta przewaznie sie nie pisze, bo wiele rzeczy moze sie zmienic itd. przynajmniej takie moje zdanie
mcmaczek
7.09.2004 - 08:47
OK, beta, czy nieoficjalna, poczekam i zobaczę co z niej wyjdzie.
MihAoo3k
8.09.2004 - 08:35
nie wiem jak u was ale ja jak dodaje jakas wiadomosc do kterminarza to moge ja tylko na dzis dodac..nie moge zmienic dnia a to by sie przydalo..
Pewnie, że możesz zmienić. Przecież obok wyboru godziny masz też wybór dnia.
MihAoo3k
8.09.2004 - 11:06
mam, ale jest niedostepny...zobacz na screen...nie wiem jak to wlaczyc??
Rozszeż okno opcji w poziomie obok paska wyboru dnia jest jeszcze jeden pasek ustaw w nim np. co tydzień i wtedy bedziesz mógł zmieniać dni :wink:
MihAoo3k
8.09.2004 - 12:11
dzieki:)
MihAoo3k
9.09.2004 - 18:39
czy jest jakis sposob aby terminarz nie pomijal jednorazowych zapisow?..czy to bug ktory czeka na naprawe?..

Poznałeś już wszystkie literki? Dlatego założyłem ten temat, bo przez ten bug są po minucie pomijane jednorazowe komunikaty.
Zmieniłem sposób wykrywania to sprawdźcie czy działa lepiej. :wink:
nie, wciąż to samo
A tera działa!

Dziex, masz u mnie drinka, tylko mi przypomij jak się spotkamy

.Nomis następnym razem komunikuj się bezpośrednio ze mną, często jestem na ukrytym.
.nomis
10.09.2004 - 23:46
Spoko

. W sprawie drinka skontaktuję się bezpośrednio
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.