Tak, menu emotek jest juz dostępne, a ja mam propozycje na zrobienie zupełnie nowej wtyczki. po kliknieciu na ikonke wtyczki pojawia się nam nowe okienko, w tym oknie (podobnie jak w kieview) widzimy pogrupowane ikonki. i tu jest taka różnica że okno jest noon stop otwarte, zaznaczamy okno w ktorym chcemy poisac, po klikniecu na emotke pokazuje sie ona w miejscu pisania textu, naciskamy emter i wyslane, a menu emotkow caly czas jest widoczne...
co wy na to?
Hmm, nix wspominał już kiedyś, że menu emotek go nie interesuje, więc i tak nie liczyłbym na szybki jego rozwój. Poza tym jest dobrze jak jest, czyli standardowo. Narazie nie wydziwiajmy, niech chociaż zostanie dopracowane do końca obecne menu
.
na 100% nikt sie za to nie zabierze. i nic dziwnego.
do kosza.
QUOTE(Seler)
Tak, menu emotek jest juz dostępne, a ja mam propozycje na zrobienie zupełnie nowej wtyczki. po kliknieciu na ikonke wtyczki pojawia się nam nowe okienko, w tym oknie (podobnie jak w kieview) widzimy pogrupowane ikonki. i tu jest taka różnica że okno jest noon stop otwarte, zaznaczamy okno w ktorym chcemy poisac, po klikniecu na emotke pokazuje sie ona w miejscu pisania textu, naciskamy emter i wyslane, a menu emotkow caly czas jest widoczne...
co wy na to?
zainteresuj się tym:
http://www.konnekt.info/forum/viewtopic.ph...ht=menu+emot%2A
bakerss
6.09.2004 - 20:07
Dobrze tam jest mi odpowiada
podziękowania dla nix'a
W sumie pomysl nie jest taki zly. Czasami mam otwarte 7-10 rozmow i gdybym mial klikac co chwile na menu emotikon to bym ocipial. [W sumie to nie uzywam emot].. ;P
Świetny pomysł to samo miałem na myśli ale podpisuje sie pod tym co powiedział .nomis...
Lukas77
8.09.2004 - 14:39
QUOTE(Sad)
W sumie pomysl nie jest taki zly. Czasami mam otwarte 7-10 rozmow i gdybym mial klikac co chwile na menu emotikon to bym ocipial. [W sumie to nie uzywam emot].. ;P
Eeee... realy?? :*
QUOTE(Lukas77)
QUOTE(Sad)
OT: moglbys sie zapoznac z netykieta i zmienic avatar? gole dupy przestaly byc juz trendy, sorry.
QUOTE(Sija)
QUOTE(Lukas77)
QUOTE(Sad)
OT: moglbys sie zapoznac z netykieta i zmienic avatar? gole dupy przestaly byc juz trendy, sorry.
Gołe dupy zawsze są trendy
piersi też :mrgreen:
... ale avatar żeczywiście za duży
QUOTE(jareq)
Gołe dupy zawsze są trendy
piersi też :mrgreen:
Głodnemu chleb na myśli...