Czy CO2 będzie obsługiwać TlenCzaty?
QUOTE(Marx)
Czy CO2 będzie obsługiwać TlenCzaty?
podejrzewam, ze kiedys tak.. teraz jednak cala sila tworcza [taka przynajmniej mam nadzieje :wink:] skierowana jest na nowa wersje Konnekt'a [0.7] ..
co wy z tym CO2?? to jest dwutlenek, a nie dwutlenekwegla
na pewno bedzie, w koncu celem jest obsluga calej sieci, wiec takze i jej innych mozliwosci oprocz rozmowy.
Prawda, prawda. Może być i np SO2 i to będzie dwutlenek siarki (IV), no właściwie to tlenek siarki (IV), ale co sie będziemy rozdrabniać ;P
Co do tlen chatów to i tak jest ot tylko bajer w sieci Tlen.
No tak lepiej napisać wtyczkę do obsługi czateri
Na czacie to ja siedziałem tylko kilka razy w życiu, na ircu może trochę częściej, ale tylko trochę, więc mi sie ta funkcja wogle nie przyda.
QUOTE(pz16)
[..] mi sie ta funkcja wogle nie przyda.
"rozni ludzie, rozne potrzeby, jeden Konnekt" .. ? :wink:
QUOTE(case)
QUOTE(pz16)
[..] mi sie ta funkcja wogle nie przyda.
"rozni ludzie, rozne potrzeby, jeden Konnekt" .. ? :wink:
oj! bo zacznę wymieniać czego to ja bym nie chciał :twisted:
Ja nie powiedziałem, żeby jej nie robić, tylko wyraziłem swoją opinie, bo do tego służy forum......
StRuGi
16.09.2004 - 21:07
AFAIK tlen jest siecia jabberowa zamknieta, wiec te czaty to nie czasem MUC'e ?
tlen jest oparty na zmienionym protokole jabbera, wiec pewnie nie
Mars (-:
17.09.2004 - 14:55
QUOTE(shw)
co wy z tym CO2?? to jest dwutlenek, a nie dwutlenekwegla
na pewno bedzie, w koncu celem jest obsluga calej sieci, wiec takze i jej innych mozliwosci oprocz rozmowy.
Tak... Czemu więc nie Tlenek...? Proponuję OO2 - dwutlenek tlenu. :-P
Poza tym, popieram, powinni to zrobić. Jeszcze jak dotąd nie spotkałem na WWW żadnego czata, który byłby tak szybki i prosty, i jednocześnie zrobiony porządnie.
Hardcoholic
27.09.2004 - 21:51
Jak dla mnie, wtyczka bylaby bardzo przydatna...
mlodass
3.10.2004 - 15:18
jednak ja nadal ubolewam nad tym ze nie dodano do konnekta mozliwosci zaprogramowania tostera na rozne godziny np. poniedzialek godzina 13 przychodze ze szkoly i zeby akurat tosty sie konczyly piec.
ja bym wolał jak bym mógł wanne do konnekra podłaczyć. Wracam z wykładu a tu cieplutka kąpiel...
dulek000
3.10.2004 - 21:18
Hm...a ja bym chciał, żeby pokój za mnie sprzątał...
Magnum5
6.11.2004 - 10:18
Ja bym chciał tlen.chaty.. ale żeby uprawnienia opa, które zostały mi nadane na normalnym tlenie zostały w konnekcie... ale najpierw chce obsługe proxy
To kiedy możemy liczyć na tlen.czaty? Tylko tego mi brakuje żeby w pełni przejsc na konnekta ;]
jak wyjdzie nowy kIEview to może wtedy się za to zabierze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.