muahaaah :twisted: , odgrzebalem ten temat i bardzo mi sie spodobal 8)
szkoda tylko, ze
Maciej_Kowalewski juz nas [chyba] nie odwiedza, bo moze by cos w tym temacie skombinowal
hao nie chce przylozyc reki do wtyczki p2p, wiec ostatnia nadzieja w jakims forumowiczu, wyposazonym w odpowiedni zasob wiedzy
ja takowym niestety nie dysponuje, a nie ukrywam, ze taka wtyczka to dosc potezne i funkcjonalne urzadzenie [zalet chyba nie musze wymieniac...]
w watku poruszony rowniez zostal pomysl z chatem i moim zdaniem, najlepszym rozwiazaniem chat'a byla by obsluga IRC'a w K
ja nigdy za IRC'em nie przepadalem [wystarczy wlaczyc mIRC i juz mozna uciekac z pokoju ze strachu :wink:], ale odkad zainstalowalem wtyke IRC'owa w Mirandzie [wczesniej jeszcze IRC w eMule] to stwierdzilem, ze jesli kozystanie z IRC'a ma wygladac w ten sposob, to jestem sklonny zaczac go uzywac
[w Mirandzie - rozmowa w oknie, nie rozniacym sie wiele od zwyklego okna rozmowy, z tym wyjatkiem, ze po prawej stronie (moze byc i po lewej :wink:) znajduje sie lista osob przesiadujacych aktualnie na danym kanale], zwlaszcza, ze w innym watku na forum poruszalismy juz temat, ze przydal by sie czat na stronie, lub jakas inna forma grupowej komunukacji real-time...
grzebiac w pamieci [i w forum
] odnajduje rowniez fakt, iz
sad mial sie zajac tym pluginem, ale wraz z jego zniknieciem z forum, zniknely informacje o rozwoju tej wtyczki...
moze ktos przejal by zrodla od niego [jesli je posiada], bo na forum sa [nie dzialajace] linki do wtyczki, wiec jakies prace byly prowadzone...