co jest? prubowalem z nowym k.pilotem i starym (0.1.8.50). szukalem na forum i nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie.
Poczekaj jeszcze jakiś tydzień na nowego kpilot2
ps. pr
óbowałem
Lukas77
14.10.2004 - 14:28
QUOTE(Olórin)
Poczekaj jeszcze jakiś
tydzień na nowego kpilot2
ps. pr
óbowałem
No i jakoś cisza... chyba ten kPilot powstał tylko w wyobraźni autora i betatesterów... :-(
QUOTE(Lukas77)
QUOTE(Olórin)
Poczekaj jeszcze jakiś
tydzień na nowego kpilot2
ps. pr
óbowałem
No i jakoś cisza... chyba ten kPilot powstał tylko w wyobraźni autora i betatesterów... :-(
nie powstal, a powstaje
i nie w wyobrazni, tylko w Microsoft Visual Studio .NET
tylko,
winthux ostatnimi czasy nie ma dostepu do netu, wiec trudno powiedziec, jak posuwaja sie prace...
angel_one
30.10.2004 - 12:29
Zdaje sie, ze bedzie to wtyczka-mit. Szczerze mowiac, przykre widziec jakies obiecane projekty, niezrealizowane.
Ale wtyczka istnieje... Możecie wierzyć.
.nomis
30.10.2004 - 12:48
Duke Nukem Forever też
Istnieje i działa.. jak ktos widzial moje opisy to chyba nie musze go przekonywac... zreszta niech ktos z beta testerow skrina walnie dla niedowiarkow
QUOTE(Sad)
[...] zreszta niech ktos z beta testerow skrina walnie dla niedowiarkow
o nie nie, niespodzianka musi byc :>
StRuGi
30.10.2004 - 13:14
No wlasnie Sad, przestalbys ludzi wnerwiac ;]
QUOTE(StRuGi)
No wlasnie Sad, przestalbys ludzi wnerwiac ;]
ej no czemu wnerwiać?? dawajcie tą betae..
zawsze sie tak robi ;p
Lukas77
31.10.2004 - 17:47
Prędzej chyba wyjdzie DTableEditor niż kPilot2
Widziałem kPilota2 (tylko wersje dla WMP, niestety) i działał dobrze. Ok. 90% zrobione, jeżeli nie więcej. Troche cierpliwości, bo juz niewiele zostało.
winthux
31.10.2004 - 23:23
Zostało właściwie poprawianie błędów.
Świetnie
więc w ciągu najbliższego tygodnia możemy sie spodziewać ataku nowego pilota?? :>
winthux
31.10.2004 - 23:44
Nie wiem.... ale będę się starał, żeby było jak najszybciej bo mi też to na rękę ;] Im szybciej skończę nie będziecie mi zawracać głowy ;P
QUOTE(winthux)
Nie wiem.... ale będę się starał, żeby było jak najszybciej bo mi też to na rękę ;] Im szybciej skończę nie będziecie mi zawracać głowy ;P
heh, nie mysl
thux, ze po wydaniu dadza Ci spokuj.. :twisted: :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.