Wiem ze posty z takim tytułem są znienawidzone przez wszytskich. Ale naprawde potrzebuje pomocy. Otóż:
Przesiadłem juz dosyc dawno na konnekta. Uzywałem do GG i Tlena ale własnie zaczalem odkrywac uroki jabbera no i sie zaczely schodki.
Rejestruje sie dla przykladu na chrome.pl
Wszytsko slicznie, Mam na liscie gg.chrome.pl dostepny i nawet czasami z opisem. Ale zaden z moich kontaktow w gg nie jest aktywny tak samo jak ja rowniez chyba nie jestem aktywny. Przynajmiej nic nie moge pisac i dostaje takie cos w oknie rozmowy
Ja: (18:22)
tralalala
Błąd: Server Connect Failed [tralalala...]
testujemy gg z jabbera
Błąd: Server Connect Failed [testujemy gg z jabbera...]
To samo mam kiedy jestem na jabberpl.org
Kontakty na liscie należą wszystkie do grupy jabbera. Wszystkie też mają te brzydkie ikonki zamiast słoneczek. Ale żadna z nich nie jest kurcze aktywna. Niewiem jak mam z innymi sieciami, ICQ i MSN niby mi sie zalogowały tak samo ale niewiem czy można pisać na nich czy nie i czy nie jest taka sama jazda jak z GG. Pomocy prosze!!
W załączniku daje kilka plików z ustawieniami jakie mam zrobione żeby naocznie można było by stwierdzić czy wszstko jest ok.
Aha do adminow i innych krzykliwych.
Jeżeli pomyliłem działy czy może rozpisałem sie ponownie o tym co setki razy było omawiane, to grzecznie prosze o pokazanie gdzie to było pisane (gdybym znalazł sam to bym nie pytał)bądż przeniesienie postu tam gdzie być powinien.
Pozdrawiam