mam pytanko w erze podstawowej mozna wysylac sms do heyah, a z konnekta jak hce wyslac do jakigos nr heyah to moge wybrac jedynie omnix albo platna jak to zmienic ???
a druga sprawa to - jak zrobic to zeby dla kazdej sieci byly osobne zakladki, a nie ze na liscie mam kontakty ze wszystkich sieci - jak uruchomic dzialanie innych sieci, bo na razie mam tylko jabbera tlena i gg :\ a gdzie icq ?
pielgrzym
21.10.2004 - 08:02
AFAIR Heyah to operator wirtualny "żerujący" własnie na Erze, więc sms'ki wysyłane z jej bramki powinny dochodzić
Lukas77
21.10.2004 - 10:09
w kat. konnekta, w podkatalogu sms, znajdź plik eromnixp.xml i zastąp linijke zaczynającą się od:
Jak masz jabbera konto, to klikasz na ikonke od statusu i na usługi. Potem wybierasz transport icq prawym i klikasz na rejestruj. Do okienka wpisujesz uin i hasło, i możesz sie już cieszyć kontaktem z icq
dulek000
21.10.2004 - 19:09
- jak zrobic to zeby dla kazdej sieci byly osobne zakladki, a nie ze na liscie mam kontakty ze wszystkich sieci
Zrób oddzielne grupy dla każdej sieci i zaznacz w konfiguracji: w głównej zakładce pokazuj tylko kontakty bez grup (ta opcja dostępna jest tylko po zaktualizowaniu konnekta z centralki beta)
Olórin
21.10.2004 - 19:31
SprzątaczK ładnie się spisuje w takich sprawach Ja korzystam grupowania wg. sieci :]
wawraf
21.10.2004 - 22:20
wow ale jak zrobic te oddzielne grupy :|
a ztymi smskami to juz udalo mi sie zrobic, ta linijke mialem wklejona tam tylko ze byla zle zmieniona doisalem do niej co nieco, bo tam obslugiwane bylo tylko 888.... a heyah ma jeszcze 880 i 889
.nomis
22.10.2004 - 06:19
wow ale jak zrobic te oddzielne grupy
Normalnie! konfiguracja>Lista kontaktów> grupuj kontakty według: sieci
Olórin
22.10.2004 - 06:28
....i włącz wtyczke grupy.dll
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.