penczol
29.10.2004 - 15:39
Mała sugestia. Jeśli to możliwe przydała by się opcja, która będzie blokowała możliwość otwarcia okna rozmowy nadchodzącej wiadomości przy włączonej funkcji away. Z mojego komputera korzystam nie tylko ja a nie chciałbym aby ktoś przypadkiem czytał moje wiadomości kiedy mnie nie ma. Dotychczas po prostu wyłączałem Konnekta ale teraz chciałbym używać kaway’a.
dulek000
29.10.2004 - 19:57
QUOTE(penczol)
Mała sugestia. Jeśli to możliwe przydała by się opcja, która będzie blokowała możliwość otwarcia okna rozmowy nadchodzącej wiadomości przy włączonej funkcji away. Z mojego komputera korzystam nie tylko ja a nie chciałbym aby ktoś przypadkiem czytał moje wiadomości kiedy mnie nie ma. Dotychczas po prostu wyłączałem Konnekta ale teraz chciałbym używać kaway’a.
Było...
penczol
30.10.2004 - 16:20
Oh, bardzo Pana przepraszam za zaśmiecenie forum jednym małym postem co jest wręcz kolosalnym przewinieniem ale niestety znalezienie takiego wątku w historii nie należy do rzeczy prostych. Swoją drogą powtarzające się wątki tego typu mogą zwrócić uwagę na to, że taka opcja nie jest tylko zachcianką jednej osoby i na pewno została by doceniona.
PS. Posty takie jak ten na pewno są bardziej przydatne niż post z wypowiedzią "Było…", które moim, skromnym zdaniem służą tylko i wyłącznie do zwiększenia statystyk. Jeśli nie masz do powiedzenia czegoś co choć trochę byłoby związane z tematem po prostu nie odpowiadaj. Proste, prawda?
Albo przynajmniej odpowiedniego linka zapodaj.
Wybacz dla kolegi, ale jak ktoś czyta po raz n-ty to samo pytanie to sie dołuje :wink: . Ta wtyczka jest już średnio rozwijana, bo coś sie ze źródłami stało.
jak ktoś czyta po raz n-ty to samo pytanie to sie dołuje
Niektórzy się bardziej dołują, jak po raz n-ty czytają "Było" albo "Szukaj" albo "Było, szukaj".
dulek000
30.10.2004 - 16:37
penczol
30.10.2004 - 16:42
QUOTE(dulek000)
To oznacza, że jestem mniej uzdolniony, powinieneś się cieszyć ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.