thelens
8.11.2004 - 20:58
Na wstepie chcialem sie przywitać gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum
No a teraz do rzeczy...
Niedawno zainstalowalem wtyczke k.away i brakuje mi w niej bardzo istotnej rzeczy, mianowicie "profili" tzn aby z innym profilem były inne odpowedzi.
Jeśli było to już kiedyś poruszone to sorry...
Wydaje mi się, że ustawienia k.Away są przypisywanie do profilu, nie ogólnie. Mylę się??
QUOTE(NelQ)
Wydaje mi się, że ustawienia k.Away są przypisywanie do profilu, nie ogólnie. Mylę się??
nie mylisz sie [cala konfiguracja jest przypisana do profilu przeciez].
Lukas77
8.11.2004 - 21:41
Jemu chyba chodzi o profile ustawień wtyczki, mianowicie profil np. "Szkoła", "Na mieście" itd... ja to tak przynajmniej zrozumiałem...
QUOTE(Lukas77)
Jemu chyba chodzi o profile ustawień wtyczki, mianowicie profil np. \"Szkoła\", \"Na mieście\" itd... ja to tak przynajmniej zrozumiałem...
Acha, no chyba, że tak. Źle cię,
thelens zrozumiałem.
thelens
9.11.2004 - 15:27
QUOTE(Lukas77)
Jemu chyba chodzi o profile ustawień wtyczki, mianowicie profil np. \"Szkoła\", \"Na mieście\" itd... ja to tak przynajmniej zrozumiałem...
nom własnie o coś takiego mi chodziło
dulek000
9.11.2004 - 15:58
QUOTE(thelens)
QUOTE(Lukas77)
nom własnie o coś takiego mi chodziło
Kiedyś proponowałem coś takiego i zostało to... delikatnie mówiąc odrzucone...
thelens
9.11.2004 - 17:28
Hmmm szkoda... Dość uciążliwe jest pisanie ciągle innego tekstu jak nie ma mnie przy kompie, czy jestem zajety, albo w gram...
QUOTE(thelens)
Hmmm szkoda... Dość uciążliwe jest pisanie ciągle innego tekstu jak nie ma mnie przy kompie, czy jestem zajety, albo w gram...
lista rozwijana Ci nie wystarcza?
thelens
10.11.2004 - 14:31
Jaka lista rozwijania? Chodzi ci o ta co po wlonczeniu k.away wlancza sie i tam cos sie wpisuje? Jesli tak to przecież ona nic nie zmienia...
QUOTE(thelens)
Jaka lista rozwijania? Chodzi ci o ta co po wlonczeniu k.away wlancza sie i tam cos sie wpisuje? Jesli tak to przecież ona nic nie zmienia...
whatever
moskit
25.11.2004 - 22:15
gdzie jest K.Away 2
QUOTE(moskit)
gdzie jest K.Away 2
w d**ie?.. :roll: [sorry, ale to chyba jedyna logiczna odpowiedz.. :roll:]
moskit
25.11.2004 - 22:44
eehhhh nie ?!?!
to bylo skierowane do sijawusza a nie do ... :/ ... jak nie wiesz co napisac to nie pisz...
sija... piszesz caly k.away jeszcze raz :-p rozumisz?
case - witam w klubie jełopów
Na razie jest nas dwóch - ktoś się przyłączy??
EDIT: Heh, zdążył jełopa wykasować...
moskit2
25.11.2004 - 22:54
oj straszne.... chlopaki... 0 luzu... nie wiem, nie macie co robic?
i po co mnie banowac :-p
prawde wam powiem
QUOTE(lhs)
case - witam w klubie jełopów
Na razie jest nas dwóch - ktoś się przyłączy??
nie, nie.. i'm out.. :roll:
Zróbcie coś z tym namolnym owadem!! :evil: Jakiś Konnektowy środek na komary czy coś (
), bo zaczynają mnie te posty denerwować :evil:
dulek000
26.11.2004 - 10:37
QUOTE(NelQ)
Zróbcie coś z tym namolnym owadem!! :evil: Jakiś Konnektowy środek na komary czy coś (
), bo zaczynają mnie te posty denerwować :evil:
Zgadzam się...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.