Bramka PF na szczęście działa.. Wczoraj, gdy musiałem na szybko znajdywać błąd byłem mocno *przedwczorajszy*, może nikt nie wie, ale zipy z update'em uploadowałem około 5 razy. Różnice są nieznaczne, wszystkie na szczęście powinny chodzić bez zarzutu
Teraz jeszcze kuuupa zmian w UI. Zobaczymy z czym się wyrobię. Ale o tym zaraz w innym poście w propozycjach... Będziecie mogli się wypowiedzieć...
Swoją drogą, widać, że Konnekt staje się coraz bardziej użyteczny. Zwłaszcza po dodaniu SMSów. Liczba "stałych" użytkowników (conajmniej 10 uruchomień i aktywność w ciągu ostatnich 3 dni) podskoczyła dwukrotnie i przekracza setkę. Dla jednych to mało dla innych dużo. Dla mnie wystarczy, na więcej przyjdzie pora
Najważniejsze, że zainteresowanie wciąż rośnie a liczba kont dawno przekroczyła półtora tysiąca. A 5 dni temu minął setny dzień działania Bety
Troszkę statystyk (nie licząc moich kont):
Łączny uptime wynosi 768 dni 22 godziny i 24 minuty
Naliczonych jest 17000 uruchomień
I 2003 zgłoszenia do systemu Beta
Przez Konnekta wysłanych/odberanych zostało już ponad 300 tysięcy wiadomości
43% procent to posiadacze WinXP
31% - w98
14% w2K
10% wME
Wśród osób które wpisały swoje miasta (powielane błędy też się liczą) procentowo pierwsza czwórka:
Warszawa 10.45%
Kraków 4.74%
Poznan 2.93% (Poznań ma za mały procent )
Łódż 2.18% (tak, 2.18% wpisało Łódż, znowu, prawidłowej Łodzi nie widać )
Czy te wyniki są korzystne, czy nie, oceńcie sami. Ja się cieszę
PS. Dodam jeszcze, że już aż trzy osoby mają większy uptime niż ja Na szczęście nic nie przebije konta na którym odpalam Konnekta under-construction. uptime łączny - 2 dni, uruchomień - ponad 3500