kubus86
12.11.2004 - 16:04
witam, nie wgyrwaja mi sie zadne pluginy, daje na aktualizuj pobiera co potrzeba i pisze ze musi zrestartowac konnekta, no ale naciskajac ok konnekt sie wylacza i nic sie nie instaluje (kiedys pojawialo sie takie okienko z instalacja pluginow teraz nic ;( ) mam win xp sp2 dopiero co formata roblem wiecc pomozcie
Luknij
Tutaj i
Tutaj Powinieneś znależć potrzebne info :wink:
Jeśli nie pomoże możesz zrobić coś
takiegoA następnym razem
najpierw skożystaj z
Tego i nie zakładaj nie potrzebnie nowych tematów...
QUOTE(jareq)
... skożystaj ... nie potrzebnie ...
Ja bym wreszcie zaczął korzystać ze słownika ortograficznego.
QUOTE(lhs)
QUOTE(jareq)
... skożystaj ... nie potrzebnie ...
Ja bym wreszcie zaczął korzystać ze słownika ortograficznego.
hehe mała pomyłka a Ty jak zwykle się czepisz
kubus86
12.11.2004 - 16:37
uzylem opcji szukaj i to nic nie pomoglo dlatego napisalem nowego topica, co sie powinno znajdowac w katalogu kUpdate? bo u mnie jest tylko jakis script no i sciagnalem epd.exe i przy wlaczaniu pisze zly skrypt
Usuń jedno i drugie i za aktualizuj jeszcze raz
QUOTE(jareq)
hehe mała pomyłka a Ty
jak zwykle się czepisz
Dopiero zaczynam od dzisiaj - więc sprawdzaj, co piszesz (żebym nie miał powodów).
dulek000
12.11.2004 - 17:55
QUOTE(kubus86)
epd.exe
upd.exe
kubus86
12.11.2004 - 20:29
epd czy upd niewazne, no i dalej nic ;(
kubus86
12.11.2004 - 20:51
ok sam sobie poradzilem, usunalem wsyzstko z kUpdate wrzucilem ten udp sciagnalem pliki i poszlo, tylko czemu automatycznie nie mialem tego plioku udp tylko musialem sciagac?
QUOTE(kubus86)
ok sam sobie poradzilem, usunalem wsyzstko z kUpdate wrzucilem ten udp sciagnalem pliki i poszlo, tylko czemu automatycznie nie mialem tego plioku udp tylko musialem sciagac?
Przecież tak mówiłem :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.