Konnekt dysponuje niezwykle pożyteczną funkcją, a mianowicie otwieraniem okna kontaktów, gdy "podjedzemy" myszą pod odpowiednią krawędź ekranu. U mnie z tą funkcją od samego początku (czyli od wersji .111) były kłopoty. Czasem okno nie chce się otworzyć w ogóle, czasem po kilku próbach się jednak otwiera. Innym raze otwiera się pod okienkiem jakiegoś programu (który bynajmniej "always on top" ustawione nie miał)... Czy ja mam tak niesfornego Konnekta, czy to kolejna rzecz, która ma zostać poprawiona w 07?
jareq
14.11.2004 - 17:49
Od początku używam tej funkcji i działa bez problemu może masz coś nie tak w konfiguracji... Poszukaj na forum (temat to (auto)ukrywanie okna czy jakoś tak) gdzieś kiedyś podrzucałem screena z moimi ustawieniami co do tej opcji
pielgrzym
14.11.2004 - 18:33
No tak, nie pomyślałem o skróceniu czasu po którym ma się pojawić to okienko za dzień, dwa zobaczymy, czy pomogło dzięki!
Hehe, swoja drogą, to śmieszny ten temat był
pielgrzym
14.11.2004 - 21:21
Niestety problem ciągle występuje zawsze po uruchomieniu systemu K nie reaguje na "smyranie" krawędzi, dopóki choć raz nie towrze go ikonką z tray'a. Poza tym, przy zmaksymalizowanej Operze często zdarza się, że nie działa, a przy Winampie 5 (mam Media Library rozciągniętą na cały ekran) otwiera się w tle. W W5 mam wyłączone Always on top... :cry: może szanowni developerzy coś doradzą?
Rozwiązałem problem! Występował wtedy, gdy minimalizowałem okienko rozmowy. To ono było wtedy ciągle aktywne wystarczy kliknąć na krawędź ekranu i jest git niemniej fajnie by było gdyby ktoś to poprawił
Tylko to włażenie pod Winampa zostało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.