Witam.
Mam poważne pytanie:
Jak stworzyć własną centralkę? Jest to dla mnie bardzo ważne, dlatego proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Olórin
20.11.2004 - 12:18
A po co ?
nie wiem co chcesz rozpowszechniac przez "swoja" centralke, ale podejrzewam, ze mija sie to z celem. a poza tym, do postawienia centralki musisz miec haowego approvala, wiec laczac to z poprzednim zdaniem - male szanse.
ehh... trudno... ale mialem dobre intencje
thx za odpowiedź
alberht
20.11.2004 - 13:41
wydaje mi się, że jeżeli zaczniesz tworzyć jakieś wtyczki i będą dobre, to kplugins team może Cie przyjmie do swego grona i bedziesz mogl publikowac owoce swojej pracy na ich centralce, ew na wiadomosc.info
O centralce KPlugins'owej możesz zapomnieć, przynajmniej az dokończą stronę, tera pliki dodaje tylko kilka osób(chyba, wiem, że MiLKA napewno).
Olórin
20.11.2004 - 15:22
O centralce KPlugins'owej możesz zapomnieć
czego ? Najpierw dowiedzmy sie co n1ck chcialby na takiej centralce zamiescic
No właśnie, z czym miałaby być to centralka?
dulek000
20.11.2004 - 16:44
QUOTE(hao)
No właśnie, z czym miałaby być to centralka?
Jeśli ze stylemi to fajne może być
Może obejrzyj sobie jak "wygląda" jakaś centralka. Po prostu wpisz w przeglądarce jej adres.
dulek trafiles
style, emotki, itd... potem jakies inne dodatki, ktore qmple by stworzyli:) w sumie, co by sie zlego stalo, gdyby bylo o jedna wiecej centralke... im wiecej, tym lepiej - tak ja uważam...
alberht
21.11.2004 - 16:29
wydaje mi się, że nic się nie stanie o ile najpierw pokażesz publicznie co masz do zaoferowania - tak będzie łatwiej
Olórin
21.11.2004 - 17:57
wydaje mi się, że nic się nie stanie o ile najpierw pokażesz publicznie co masz do zaoferowania - tak będzie łatwiej Wink
Popieram.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.