UPDATE: Nie ma rzeczy nie mozliwych, sa tylko trudne...
torn
6.12.2004 - 22:43
to jest możliwe. tylko jeszcze nikt nie napisał wtyczek poza GG, Tlenem i IRC (w przygotowaniu).
stranded
6.12.2004 - 23:07
ej arctic przestan sie czepiac tego "szukaj". nie jestem debilem. po prostu chcialem sie konkretnie zapytac.
NelQ
7.12.2004 - 07:37
Tylko po co pytać 1000 razy o to samo?? Gdybyś poszukał to znalazłbyś odpowiedź i nie musiał zadawać kolejny raz tego samego pytania!!
7.12.2004 - 08:58
pytajac sie o cos co juz bylo na tym forum z 20razy ( jak nie wiecej ) to ty wychodzisz na Debila. Wystarczy przejrzec ten dzial, a napewno znajdziesz duzo tematow o tym, chyba ze moderator zrobil porzadki i wywalil dublujace sie tematy.
nie ma to jak miłe przywitanie nowej osoby na forum... BRAWO!!!
dulek000
7.12.2004 - 14:33
QUOTE(atol)
nie ma to jak miłe przywitanie nowej osoby na forum... BRAWO!!!
Nie ma to jak nowa osoba na forum myśli...
atol
7.12.2004 - 14:47
sam pewnie popełniałeś gafy na początku swojej egzysęcji na tym forum, bo kto ich nie popełnia :wink:
stranded
7.12.2004 - 14:51
dulek000
7.12.2004 - 15:12
QUOTE(atol)
sam pewnie popełniałeś gafy na początku swojej egzysęcji na tym forum, bo kto ich nie popełnia :wink:
Prawie zacząłbym od "jak włączyć opisy pod kontaktami", ale zobaczyłem, jak zjechali inny post o tym (był u góry )
arkadyjczyk
7.12.2004 - 15:25
Dlatego powinni dodać do forum konieczność zapoznania się z faq i umiejętnością szukania. Może ktoś taki test przygotuje i do czasu aż się go nie przejdzie to się nie da aktywować konta na forum.
stranded
7.12.2004 - 15:31
no bez przesady. co wy wszyscy z tym szukaniem? nie chcecie odpowiadac na pytania, ktore was mecza to tego nie robcie i tyle.
a co do pytan to mam nowe:
jak pozbyc sie tych lnii!?
:oops:
NelQ
7.12.2004 - 15:32
QUOTE(arkadyjczyk)
Dlatego powinni dodać do forum konieczność zapoznania się z faq i umiejętnością szukania. Może ktoś taki test przygotuje i do czasu aż się go nie przejdzie to się nie da aktywować konta na forum.
EDIT: No właśnie ... :/ (patrz post wyżej)
atol
7.12.2004 - 15:33
to było niedawno poruszane na forum... zaraz poszukam linka
Swego czasu na php.pl mielismy taki sam pomysł ale jednak sie nie przyjał. A dyskucja był aodyc duza i rozne techniki były wymyslane
stranded
7.12.2004 - 15:43
ok. ale mam problem gdzie to wyedytować? w jakimś pliku konfiguracyjnym?
nie chcialo mi sie czytac regulaminu ale mysle ze tam tez jest napisane cos odnosnie oftopicowania a chyba tylko 1 post tutaj jest na temat :> a jakos krytylkujacych osob wiecej znalazlem :> hmm czyzby ktos uczyl zasad a sam ich nie przestrzegal??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.