Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Medal of Honor: Pacific Assault
Konnekt | Forum > Offtopic > Hydepark
Przemekc1
Ma już ktoś z Was tą grę? Co o niej myślicie? Jak narazie słyszałem same super recenzje. Gra ma podobno olbrzymie wymagania sprzętowe.

Jak myslicie czy na takim sprzęcie pogram sbie chociaż na detalach medium?

AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200)
GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX
DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5
elk
Spokojnie pograsz na takiej konfiguracji. Ja mam troszke słabszą i wszystko ładnie chodziło.
Gierka bardzo fajna tylko krótka - przeszedłem w 2 wieczory (może za łatwy poziom trudności wybrałem smile.gif)
Ogólnie dla fana Medal Of Honor czy Call of Duty pozycja obowiązkowa.
Przemekc1
QUOTE(elk)
Spokojnie pograsz na takiej konfiguracji. Ja mam troszke słabszą i wszystko ładnie chodziło.
Gierka bardzo fajna tylko krótka - przeszedłem w 2 wieczory (może za łatwy poziom trudności wybrałem smile.gif)
Ogólnie dla fana Medal Of Honor czy Call of Duty pozycja obowiązkowa.

Masz coś z ATI czy z Nvidi? Bo słyszałem, że często radeony dają niezłego "dopalacza".
elk
No ja mam 9600 Pro ale brat grał na bartonie 2600, 512MB Ram i starym Geforce3 i chodziło - wiadomo, że musiał troszke zmniejszyć detale ale grał bez najmniejszych problemów.
Arlathan
ja bym dałm tej grze podtytul: Paciffic Scheisse..
nudna, nie czulem zadnego polotu grając w nią, w sensie, nie chcialo mi sie po jej wylaczeniu wrocic tego samego wieczora.
owszem obfituje w calkiem fajny klimat, vide: hearl harbor, jak jedziemy gazikiem z jakims oficerem., bardzo ladna grafika, ale nic poza tym...
wieje nudą nudą nudą....
QUOTE(Przemekc1)
[...]

Jak myslicie czy na takim sprzęcie pogram sbie chociaż na detalach medium?

AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200)
GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX
DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5

[...]

Nie chwalcie sie, bo mi sie przykro robi sad.gif ja tez chce miec takiego kompa i caly czas 100 fps przy najwiekszych detalach w CS`e !! Wspomozcie mnie :-)
.misiek
QUOTE(arct!c)
Nie chwalcie sie, bo mi sie przykro robi sad.gif ja tez chce miec takiego kompa i caly czas 100 fps przy najwiekszych detalach w CS`e !! Wspomozcie mnie :-)

nie przejmuj się każdy z nas kiedyś się dorobi ... ja czekałem 4 lata zbierania <na celku 350 i jakimś nie wiem czym jeszcze> a i tak nie osiągnąłem tego co chciałem ...

support w postaci 13gr Cię pewnie nie uszczęśliwi? <moje fundusze przed świętami sad.gif >
Przemekc1
Ja przez 4 i pół roku miałem rive tnt 2, celerona 400mhz i 192mb ram (wcześniej miałem 64). NO to chyba mi się coś teraz należy :twisted:
NelQ
Ja do tej pory jadę na P500 Celeron + 160 MB RAM + Riva TNT2 64 ;(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.