Przemekc1
8.12.2004 - 12:30
Ma już ktoś z Was tą grę? Co o niej myślicie? Jak narazie słyszałem same super recenzje. Gra ma podobno olbrzymie wymagania sprzętowe.
Jak myslicie czy na takim sprzęcie pogram sbie chociaż na detalach medium?
AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200)
GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX
DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5
Spokojnie pograsz na takiej konfiguracji. Ja mam troszke słabszą i wszystko ładnie chodziło.
Gierka bardzo fajna tylko krótka - przeszedłem w 2 wieczory (może za łatwy poziom trudności wybrałem
)
Ogólnie dla fana Medal Of Honor czy Call of Duty pozycja obowiązkowa.
Przemekc1
8.12.2004 - 13:26
QUOTE(elk)
Spokojnie pograsz na takiej konfiguracji. Ja mam troszke słabszą i wszystko ładnie chodziło.
Gierka bardzo fajna tylko krótka - przeszedłem w 2 wieczory (może za łatwy poziom trudności wybrałem
)
Ogólnie dla fana Medal Of Honor czy Call of Duty pozycja obowiązkowa.
Masz coś z ATI czy z Nvidi? Bo słyszałem, że często radeony dają niezłego "dopalacza".
No ja mam 9600 Pro ale brat grał na bartonie 2600, 512MB Ram i starym Geforce3 i chodziło - wiadomo, że musiał troszke zmniejszyć detale ale grał bez najmniejszych problemów.
Arlathan
8.12.2004 - 17:57
ja bym dałm tej grze podtytul: Paciffic Scheisse..
nudna, nie czulem zadnego polotu grając w nią, w sensie, nie chcialo mi sie po jej wylaczeniu wrocic tego samego wieczora.
owszem obfituje w calkiem fajny klimat, vide: hearl harbor, jak jedziemy gazikiem z jakims oficerem., bardzo ladna grafika, ale nic poza tym...
wieje nudą nudą nudą....
QUOTE(Przemekc1)
[...]
Jak myslicie czy na takim sprzęcie pogram sbie chociaż na detalach medium?
AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200)
GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX
DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5
[...]
Nie chwalcie sie, bo mi sie przykro robi
ja tez chce miec takiego kompa i caly czas 100 fps przy najwiekszych detalach w CS`e !! Wspomozcie mnie :-)
.misiek
8.12.2004 - 23:45
QUOTE(arct!c)
Nie chwalcie sie, bo mi sie przykro robi
ja tez chce miec takiego kompa i caly czas 100 fps przy najwiekszych detalach w CS`e !! Wspomozcie mnie :-)
nie przejmuj się każdy z nas kiedyś się dorobi ... ja czekałem 4 lata zbierania <na celku 350 i jakimś nie wiem czym jeszcze> a i tak nie osiągnąłem tego co chciałem ...
support w postaci 13gr Cię pewnie nie uszczęśliwi? <moje fundusze przed świętami
>
Przemekc1
9.12.2004 - 11:19
Ja przez 4 i pół roku miałem rive tnt 2, celerona 400mhz i 192mb ram (wcześniej miałem 64). NO to chyba mi się coś teraz należy :twisted:
Ja do tej pory jadę na P500 Celeron + 160 MB RAM + Riva TNT2 64 ;(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.