szukalem, ale nie znalazlem, .. tzn byly podobne, ale chyba nie moj przypadek ...
mam duzo osob na konnekcie, ok 500, i z 10 grup. i neiwiem dlaczego ale czesc osob tylko widac jako dostepnych ...
tzn, dokladniechodzio to ze jak kogos nowego dodaje teraz to widac na poczatku ze jest dostepny, a np, po restarcie konnekta, juz jest neidostepny ... a np, gadam z ta osoba i mowi mi ze jest dostepna ... juz z paroma osobami gadalem , mowia mi ze sa dostepni, zmieniaja statusy, itp, wylaczaja wlaczaja gg, a u mnie nic sie nei zmienia, najwyzej opisy ... niewiem czym to jest spowodowane,
chociaz niekture osoby jak dodaje to pozniej widze ze sa dostepne tylko czesc osob tak jakby ukrywalo (choc wiem ze sa dostepne ) .... to jest troche niezbyt w sosie ... czesto chce pogadac z dana osoba, mysle ze jest neidostepna .... a tu walek. jest dostepna.
moze troche zagmatwalem, ale mam nadzieje ze kumiecie mniej wiecej o co chodzi, i szukalem tego problemu, ale nie znalazlem, albo zle szukalem, (jak jest gdzies to z gory sory ... )