/Net24 - Premium/

mamy kilka łącz (przepustowość razem 25MB) spiętych pod BGP
 mamy kilka łącz (przepustowość razem 25MB) spiętych pod BGP  zewnętrzny Ipek lub nie (w zależności które połączenie uruchomie). No i 40GB transferu miesięcznie
 zewnętrzny Ipek lub nie (w zależności które połączenie uruchomie). No i 40GB transferu miesięcznie 

Nawet juz sam nie wiem jak to tam u nas jest na chwile obecna. Zreszta dosyc duzo userkow jest podpietych i prawie wszedzie na osiedlu jakies antenki widac  :twisted:
 Nawet juz sam nie wiem jak to tam u nas jest na chwile obecna. Zreszta dosyc duzo userkow jest podpietych i prawie wszedzie na osiedlu jakies antenki widac  :twisted:

) dzielone na 5 :]

mamy kilka łącz (przepustowość razem 25MB) spiętych pod BGP
 mamy kilka łącz (przepustowość razem 25MB) spiętych pod BGP  zewnętrzny Ipek lub nie (w zależności które połączenie uruchomie). No i 40GB transferu miesięcznie
 zewnętrzny Ipek lub nie (w zależności które połączenie uruchomie). No i 40GB transferu miesięcznie 

miałem 100 godzin pakiet w Netii, ale i tak w sieci spędzałem po 150
 miałem 100 godzin pakiet w Netii, ale i tak w sieci spędzałem po 150  /dlatego mi go rodzice odłączyli na kolejne 2 lata/
 /dlatego mi go rodzice odłączyli na kolejne 2 lata/ 
  Z tego co mi wiadomo, to raczej nie można samemu zrobić sobie stałego IP, ale jest na to sposób (rozwiązanie pośrednie) - Klik!
 Z tego co mi wiadomo, to raczej nie można samemu zrobić sobie stałego IP, ale jest na to sposób (rozwiązanie pośrednie) - Klik! Z tego co mi wiadomo, to raczej nie można samemu zrobić sobie stałego IP, ale jest na to sposób (rozwiązanie pośrednie) - Klik!
 Z tego co mi wiadomo, to raczej nie można samemu zrobić sobie stałego IP, ale jest na to sposób (rozwiązanie pośrednie) - Klik! 
  Mam wykupione u TelePsa łącze DSL 1mbit... (lacze jest na mnie) mam wew. IP, a chcialbym miec zewnetrzne. Taka opcja jest mozliwa tylko po wykupieniu tego u telekompromitacji ?
 Mam wykupione u TelePsa łącze DSL 1mbit... (lacze jest na mnie) mam wew. IP, a chcialbym miec zewnetrzne. Taka opcja jest mozliwa tylko po wykupieniu tego u telekompromitacji ? Mam wykupione u TelePsa łącze DSL 1mbit... (lacze jest na mnie) mam wew. IP, a chcialbym miec zewnetrzne. Taka opcja jest mozliwa tylko po wykupieniu tego u telekompromitacji ?
 Mam wykupione u TelePsa łącze DSL 1mbit... (lacze jest na mnie) mam wew. IP, a chcialbym miec zewnetrzne. Taka opcja jest mozliwa tylko po wykupieniu tego u telekompromitacji ?