Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: a może to nie wina konnekta tylko kompa?
Konnekt | Forum > Inne > Archiwum > Konnekt > Beta
judith
Mam "malusi" kłopot... od kilku dni jak rozmawiam z większa ilością osób, to zdarza się że fragmenty mojej rozmowy z 2 "kopiują" się do 2 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: sama nie wiem chyba dośc jasno to określiłam... Być może to wina mojego kompa (jeśli tak tonie wiem dlaczego :cry: ) w każdym razie może ktoś ma jakiś pomysł?? laugh.gif
Olórin
Rozumiem że dotyczy GG ? Z tego co w tej chwili wiadomo to jest to błąd serwerów GG.
judith
tak, tak gg to pewnie dlatego tlen puścił konkurencyjną reklamę o wyjątkowej skuteczności w ochronie prywatności biggrin.gif
Lukas77
Jestem szczęśliwym użytkownikiem konnekta od ponad 2 lat i nigdy mi się to nie przytrafiło, a znam parę osób ktorym się tak działo z oryg. GG, więc to na 99% wina serw. GG :-)
swap
tez mialem cos takiego z gg.

ps. kolejny argument przeciwko gg tongue.gif
judith
tośmy się nie zrozumieli laugh.gif albo ja nie rozumiem że wy mnie rozumiecie laugh.gif ja używam konnekta smile.gif tylko korzystam z konta w gg- oto wam chodzi biggrin.gif :?:
NelQ
Nawet jeśli używasz Konekta to GG używa swoich serwerów i inaczej nie można. Więc na problemy serwerowe nic nie poradzimy sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.