jak w opisie mysle ze było by całkiem przydatne; szczególnie ze konnekt moze czyscic okienka rozmowy po ich zamykaniu.
moze jeszcze zanaczanie "nowych" wiadomosci w archivum ? ( od czasu ostatniej "wizyty" ( wiedzieli bysmy gdy pod nasza nieobecnosc ktos sie nieladnie "zabawiał" :]
ps.na dzien dzisiejszy ( 3.01.05 8:30 ) link do faq nie działa
pps. przejzałem wszsytki posty o hasłach i nowy temat dobrze mi zrobił
jareq
3.01.2005 - 11:20
FAQ już działa
A co do haseł to jestem za lecz najpierw chciałbym aby były nim zabezpieczone exPiMP'y o których była już dawno mowa 8)
ps.
QUOTE(scoorviel)
[..] nowy temat dobrze mi zrobił
:roll:
PoGoWieC
3.01.2005 - 15:21
Co do hasel to proponowalby jeszcze takie cos jak jest w aqq, czyli zabezpieczanie profilu. Gdy mamy zabiezpieczony komunikator nikt nie moze odczytac wiadomosci, ani uzywac go uzywac, jesli nie wpisze hasla .
lhs
3.01.2005 - 16:11
Profil możesz zabezbieczyć hasłem.
alberht
3.01.2005 - 17:26
PoGoWiEc miał chyba na myśli zabezpieczenie aktualnie działającego profilu K bez wylogowywania go
case
3.01.2005 - 21:01
co do tematu, to ja bym chcial tylko opcje "pytania o haslo" przy probie otwarcia historii.. :roll:
alberht
3.01.2005 - 21:12
to ja chce jeszcze tryb stealth, czasem puszczam ojca do kompa (tak, tak) i wtedy wylacza mi K, bo go denerwuja powiadomienia knotify jak gra w sapera... a nie chce mi sie za kazdym razem w opcjach wylaczac ich
Olórin
3.01.2005 - 22:22
QUOTE(alberht)
to ja chce jeszcze tryb stealth, czasem puszczam ojca do kompa (tak, tak) i wtedy wylacza mi K, bo go denerwuja powiadomienia knotify jak gra w sapera... a nie chce mi sie za kazdym razem w opcjach wylaczac ich