mgr.Dlugi
11.01.2005 - 09:40
Wiem ze to jest moze glupie pytanie ale nie jest zbyt zaawansowany. Moze mi ktos wyjasnic jak ustawic bramke AIM w Jabberze, bardzo mi zalezy zeby moje kontakty z AIM tez byly na liscie Konnekta.
Wystarczy użyć
TEGO =
Klik
mgr.Dlugi
11.01.2005 - 23:14
Tak tak wszystko pieknie ladnie dowiedzialem sie wielu zeczy ale naprzyklad na chrome nie dziala pogoda oraz nie dzialaja moje kontakty z AIM co ja robie nie tak? I jest jeszcze jedna sprawa mianowicie gdy klikam na "aim.chrome.pl/registered" i robie "status >> pobieraj status" wysakuje mi blad w k.Notifi "aim.chrome.pl/registered - blad: Registration Required" i te wszystkie ikonki od jabbera sa niedostepne mimo iz jestem zalogowany na serverze.
Transport AIM na chrome.pl oczywiście nie działa. Wypróbuj serwer nedbsd.nl A pogoda - jabber.autocom.pl
mgr.Dlugi
11.01.2005 - 23:26
Chyba dam sobie spokuj z tym Jabber to wszystko jest zbyt zkomplikowane, mowi sie trudno bede musial uzywac Konnekta, AIM, MSNM na raz
WALCZ, nie poddawaj się!!
mgr.Dlugi
11.01.2005 - 23:30
Moze zawalcze ale ten server nedbsd.nl nie dziala mi cos mozesz mi podac inny ktory obsluzy bez problemow AIM i MSNM razem z tym transportem kontaktow nie potrzebna mi ta pogoda wystarczy jak bedzie obsluga tylko tych twoch komunikatorow
Jak nie działa jak działa?? Sprawdziłem właśnie.
mgr.Dlugi
11.01.2005 - 23:35
Sorry my bad, zagadaj do mnie na gadulca czy jak bo mam kilka pytan a nie chce tu priva robic
Nie mam gadulca. Zgłoś się na priva po JID-a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.