Wersja 0.2.5.0 Odtwarzacz WinAmp 5.08.c + crossfading ustawiony na 10sek.
Problem polega na tym ze status jest zmieniany tylko przez jakiś czas potem następuje zwieszka......wie mozę ktoś dlaczego?
sleesh
13.01.2005 - 17:51
Probowalem pomoc elemowi ale nie potrafilem :F Wyglada na to ze ma wszystko dobrze skonfigurowane, a problem jak w poprzednim kpilocie. Dziwne troche, ja takich problemow nie mam i chyba jeszcze nikt nic takiego nie zglosil... Winthux co ty na to ?
dulek000
13.01.2005 - 20:19
QUOTE(elem)
Wersja 0.2.5.0 Odtwarzacz WinAmp 5.08.c + crossfading ustawiony na 10sek.
Problem polega na tym ze status jest zmieniany tylko przez jakiś czas potem następuje zwieszka......wie mozę ktoś dlaczego?
Ja mam Foo i także występuje tan problem. Jednak zdaża się to dość rzadko. Poza tym po kliknięciu "Wyłącz kPilot2" albo ustawia się nie ostatni lecz przedostatni opis, albo zostaje status kPilota.
elem
13.01.2005 - 20:49
Wiesz co slesh..ty ty....na gg ci napisze co:) Dokładnie jak wyłacze i włącze jeszcze raz to działa przez jakiś czas normlanie:) No przynajmniej nie ja jeden:) mam taki sam problem.. mi to wygląda jakby nie chciał pobrać tagów z nowych utworów.. a ja je mam wszytkie wpisane więc nie powinno się to dziać
Sija
14.01.2005 - 10:47
QUOTE(dulek000)
[...] Poza tym po kliknięciu \"Wyłącz kPilot2\" albo ustawia się nie ostatni lecz przedostatni opis [...]
bylo juz to omawiane - problem lezy po stronie Konnekta, poniewaz nie da sie przechwycic w locie zmiany opisu w momencie kiedy jest wlaczony kP2, wiec przywraca on opis ustawiony przy wlaczaniu. bez zmian w API [do czasu 0.7 ?]zmiana tego bedzie niemozliwa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.