Błąd: Brak wyświetlania emotikonów w okienku, menu emotikonów i nieporawne wyświetlanie styli CSS
W oknie wyświetla się standartowa ikona braku pliku z wartością alt. W menu emotikonów to samo.
Style CSS nie działają mi tylko wtedy, gdy ładuję ję z oddzielnego pliku. Gdy chcę użyć stylu dołączonego do Theme'a (z kStyle), to wyświetla się. Emotikony jednak nadal nie działają.
W wersji Konnekt 0.6.19.111 emotikony działały, nie działały style, na tej samej zasadzie co teraz.
Mam Windows XP SP2, wszystkie updaty na pokładzie. Internet Explorera nie używam na codzień, ale jest przepuszczony przez firewalla (wiem, że to głupota, ale chcę żeby wszystko mi działało, więc się chwytam czego się da)
Oczywiście mam włączone "Wyświetlaj emotikony" oraz zaznaczone katalogi (1 i 2), a w nich są odpowiednie pliki emots.txt.
Nie pomagało:
- wyłączenie ggimage.dll
- zgranie kIEview.dll od paru kumpli z innych wersji
- najnowsza aktualizacja kIEview.dll
- przegranie całego konnekta (wersja najnowsza) od kumpla - na początku działały (jakiś inny schemat niż używam na codzień) - style nadal nie, ale po konfiguracji kont, styli i restarcie się kopsa dalej.
- wyłączenie wszystkich stylów (kStyle)
- wyłączenie CSS (które i tak nie działają)
- przesunięcie kIEview wyżej (i tak nie wiem przed czym powinno być) na liście wtyczek
Nie próbowałem jeszcze update z Konnekt Beta. Lecz czy to o to chodzi?