sal_er
22.01.2005 - 17:33
Może to i głupie jest dawać taki tytuł dla postu, ale... Chodzi o to, że jeżeli w opisie znajduje się znaczek "`" (ten pod tyldą) i jesteśmy połączeni z siecią gg, to próbując wejść do ustawień - konnekt zdycha... I przy okazji czasami robi przebadziewne rzeczy z kontakami w grupach (łączenie z usuwaniem całej grupy).
QUOTE(sal_er)
Może to i głupie jest dawać taki tytuł dla postu, ale...
"Głupie" to mało powiedziane. I nie ma tu żadnego "ale".
Nie stwierdziłem czegoś takiego u siebie. Wstawiłem " ' " do opisu i wszystko działa normalnie.
Przy okazji zmień tytuł wątku bo już miałem go wywalić (myślałem że to jakaś klepsydra po prostu).
sal_er
22.01.2005 - 18:35
Ekhem... Przepraszam, jeżeli uraziłem czyjeś uczucia (ani mi to było w moim zamyśle).
torn, wstaw tam ` (0060), a nie ' (0027).
QUOTE(sal_er)
torn, wstaw tam ` (0060), a nie ' (0027).
Wstawiłem, tylko pisząc na forum pomyliłem znaczki.
U mnie nie ma problemu, wszystko działa.
sal_er
23.01.2005 - 12:20
Dziwne, u mnie dzisiaj tez działa (a niczego nie zmieniałem w konfiguracji w międzyczasie). Niezbadane są losy Konnekta... ;/
riddle
23.01.2005 - 16:41
U mnie jest to częste - Raz działa a za dwa dni znów jest jak dawniej. Najciekawsze jest to ,że nikt nie wie czemu tak się dzieje
sal_er
24.01.2005 - 20:43
Grrr... abki ;) Nie cierpię, gdy coś się dzieje bez mojej wiedzy (lub bez jakiegoś większego sensu...) :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.