Od jakiegoś czasu z dużą przyjemnością korzystam z konnekta. Świetny program, bardzo dobrze udokumentowany (dymki z obrazkami w panelu konfiguracyjnym to rewelacyjny pomysł ), mimo że wcześniej próbowałem już wielu klientów, i żaden nie mógł mnie skłonić do rezygnacji ze starego sprawdzonego tlena, do którego zdążyłem się bardzo przyzwyczaić.
Jednak przyzwyczajenia robią swoje. No i pierwszą rzeczą, jaką zachciało mi się ustawić po zaimportowaniu kontaktów, było wyświetlenie kontaktów pogrupowanych tak jak w tlenie (zakładki, znane np. z gg, i domyślnie występujące w kk zupełnie mnie nie satysfakcjonują)
Po krótkich poszukiwaniach na forum trafiłem na wtyczkę SprzątaczK, który okazał sie prawie tym, czego szukałem.
Jednak... SprzątaczK nie pozwala (z tego co wiem) na zwinięcie poszczególnych grup. Brakuje na niej również możliwości ustawienia ilości kontaktów on i off linie w poszczególnych grupach.
Zacząłem szukać więc dalej, i trafilem na liste archiwalnych tematów, w których już blisko 2 lata temu pojawil się pomysł, by lista kontaktów była, podobnie jak w tlenie, oparta o strukturę drzewa. Nie udało mi się jednak znaleść informacji o tym, na ile te plany zostały zrealizowane, i jak można to sprawdzić
.
Z góry dzięki za informacje.
Pozdrawiam