Nie pamiętam czy był już poruszany już taki temet. A mianowiście czy można by zrobić TIP'a z możliwościa skinowania, takie jak jest w K.Notify?
mgr.Dlugi
2.02.2005 - 10:28
Wydaje mi sie ze nie mozna. Mozna tylko kolory zmieniac
gilek
2.02.2005 - 10:35
QUOTE(mgr.Dlugi)
Wydaje mi sie ze nie mozna. Mozna tylko kolory zmieniac
KOSMOSOWI chodziło o nowy ficzer, a nie o teraźniejsze możliwości
mgr.Dlugi
2.02.2005 - 11:35
lol moj blad. Ale fajny pomysl z tym tipem
jareq
2.02.2005 - 20:18
Jak już coś to osobiście bym wolał, aby można było wrzucać jakieś tło pod listę kontaktów
GuZiK
3.02.2005 - 00:02
QUOTE(jareq)
Jak już coś to osobiście bym wolał, aby można było wrzucać jakieś tło pod listę kontaktów
PIWA MU !!!! [dzis zresztą abrdzo chce ]
Nie moge sie doczekac az wrzuce moj avatar tyle, że wiekszy pod konnkta narazie trzeba sie oszukiwac polprzezroczystoscią
Lwiczek
3.02.2005 - 13:26
A ja tak zapytam [kij w mrowisko? :>]. Na diabla wam rysunek pod lista kontaktow? zeby jeszcze bardziej utrudnic czytanie? :>
atol
3.02.2005 - 13:43
wiesz zawsze można sobie zrobić lekką przezroczystośc obrazka i będzie czytelnie. Pozatym ładnie by wyglądał taki terrorysta z CS w grupie z kontakatami z CS :twisted:
Lwiczek
3.02.2005 - 14:22
Hmm... mnie ise to nie podoba i juz ;] co innego w okienku wiadomosci jakis taki maly avaterk osoby ;]
dwiekopy
3.02.2005 - 14:29
QUOTE(jareq)
tez bym chcial zeby byla taka mozliwosc. Nawet bardzo bym chcial
Russel
6.02.2005 - 12:50
ja tez jestem zdania ze to sie nie oplaca...jak ktos da jakie kolorowe tlo ..z duza roznica kolorow..to wtedy niektore punkty opisow zaczna byc niewidoczne..a nie o to tu chodzi ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.