No panie Hao, konkurencja nie spi Zawsze mowilem, ze jesli to sie stanie to zapomne o innych komunikatorach ... ale w tej chwili wolalbym zeby to Konnekt sie rozwijal ... A tutaj mozna zerknac o co mi chodzi . Hula super http://gg3d.com/shibumi.php?s=nius&id=75
hao
17.11.2002 - 14:02
A nam ciągle brakuje dobrych ludzi od pisania wtyczek :/ Sam wszystkiego nie pociągnę...
17.11.2002 - 14:08
Hao mimo, że się staraleś dla mnie sdk jest niejasne.. może wynika to braku wiedzy, może napewno.. licze że ktoś ladnie przetłumaczy sdk...
hao
17.11.2002 - 15:19
SDK jest w tej chwili bardzo prostą referencją i niestety wymaga trochę "obycia" i odkrywania pewnych rzeczy samemu... Na pewno przydałaby się czytelniejsza wersja, ale wiecie...
17.11.2002 - 15:34
Mam nadzieje, że w przyszłości do Konnekt'a będzie masa wtyczek tak jak do power gg .
miluti
18.11.2002 - 10:18
Wtyczki i programiści.... Czy ktoś kontaktował się z serwisami poświęconymi C++, Delphi etc? Myślę że po umieszczeniu małego newsa na takiej stronce na pewno znalazłby się ktoś chętny do współpracy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.