bigboy177
26.02.2005 - 18:54
Otóż, miałem nie dawno reinstall windowsa, wcześniej wszystko było OK ale to dla tego że używałem konnekta ze starej paczki która była upgradowana... po instalnięciu windowsa postanowiłem ściągnąć najnowszą paczkę i ją zugradować... ale pojawił się problem... konnekt wogóle się nie wyłącza... no czasami uda mu się wyłączyć, ale w 99.99% powoduje wzrost zużycia procka do 100% i zawiesza się... jedynym sposobem na usunięcie go z pamięci jest ręczne wyłączenie go z menedżera zadań... Jest na to jakieś rozwiązanie...??
Drugi problem to fakt iż przychodzą mi w kółko te same wiadomości... tzn. wyłączam konnekt włączam go ponownie i otrzymuję info że ktoś do mnie napisał... okazuje się że za każdym razem są to te same dwie wiadomości...
Wtyczki mam standardowe z paczki...
+ kpilot2
+ kzmieniacz
+ kDodatki
+ kLawa
+ kAway
Z góry dzięki za pomoc...
Olórin
26.02.2005 - 19:19
Problem 2: Wywal msgs.dtb z katalogu profilu, stracisz jedynie te 2 wiadomości. Może być to zwiazane z problemem 1.
bigboy177
27.02.2005 - 02:10
Niestety nie pomaga... będę musiał przeinstalować konnekta... szkoda tylko że wszystkie ustawienia wyglądu pzrepadną... Mam nadzieję że będzie wtedy działać... jak nie to będę musiał wgrać starą paczkę i ją upgradować...
alberht
27.02.2005 - 13:30
a o exPIMP'ie słyszałeś ? :> wyeksportuj sobie nim ustawienia, a potem zaimportuj do nowego profilu
stroozyk
27.02.2005 - 14:24
drugi problem u mnie sie tez pojawia,ale to chyba chodzi o serwery GG, które ciągle leżą ostatnio.. bo od jednego kontaktu dostaje ciągle wiadomosc napisana do mnie w piątek
(a dzis niedziela).. żeby było śmieszniej, nie odstałem jej kiedy powinienem w piątek..
QUOTE(stroozyk)
drugi problem u mnie sie tez pojawia,ale to chyba chodzi o serwery GG, które ciągle leżą ostatnio.. bo od jednego kontaktu dostaje ciągle wiadomosc napisana do mnie w piątek
(a dzis niedziela).. żeby było śmieszniej, nie odstałem jej kiedy powinienem w piątek..
mhm.. u mnie to samo.. 8)
bigboy177
4.03.2005 - 01:33
Już wiem co powodowało błąd podczas zamykania... kPilot 2... Zużycie procka po włączeniu tej wtyki skacze do 97%... Masakra... jest jakaś nowsza wersja tej wtyki... Taka w której tego błędu nie ma... ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.