sarinnn
22.11.2002 - 12:56
Juz od kilku dni probuje zmienic haslo do mojego konta GG, oczywiscie poprzez Konnekta (GG juz poszlo w zapomnienie).... Nie udaje mi sie jednak tego dokonac.... Czy ten blad wystepuje tylko u mnie ???
Prosze o podpowiedzi i opinie !!!
ps. Cos ostatnio cisa panuje na forum.... Dlaczego ??
lucjusz
22.11.2002 - 13:01
sprobowalem i rzeczywiscie sie nie da. wyskakuje okienko zebym sprawdzil numer konta i haslo.
a co do ciszy to miejmy nadzieje ze to cisza przed burza
sarinnn
23.11.2002 - 12:45
Wlasnie zainstalowalem GG i zmienilem sobie haslo !!!! Udalo sie... Wydaje mi sie ze server GG sprawdza jeszcze poprawnosc adresu e-mail podanego podczas rejestracji...
GG zmieniło sposób zmiany hasła... Jak podmienię libgadu na nowe, to powinno znowu działać...
nie tylko zmiane hasla ale przypominanie hasła na email tez. potrzebny jest token ktorego konnekt nie pobiera.
undying
15.09.2004 - 11:10
Hehe odkopales temat prawie 2-letni. Ale co prawda to prawda. Ostatnio tez chcialem zmienic haslo GG z K. i dupa... czyli brak tokenu.
Daarth
15.09.2004 - 11:36
ciekawe czy ta zmiana bedzie w wersji 0.7 czy jednak troche wczesniej
(cos chyba jeszcze mialo wyjsc przed 0.7 jako zapowiedz (ale lapy se uciac nie dam. mozliwe ze mi sie przewidzialo. a jesli chodzi o odgrzebvywanie to nie ma co robic bajzlu na forum
juz mam takie zboczenie z innnych for ze wole najpierw poszukac i co najwyzej odswierzyc jakis topic:)
QUOTE(Daarth)
juz mam takie zboczenie z innnych for ze wole najpierw poszukac i co najwyzej odswierzyc jakis topic:)
...a w nagrodę 5zł i kredki temu Panu :wink:
Daarth
15.09.2004 - 23:08
a smoczek dostane? zawsze o smoczku marzylem... dobra ide spac bo jutro rano sie umowilem w piaskownicy :twisted:
sleesh
15.09.2004 - 23:45
Ja tez dam ci kredki... tyle ze oryginalne czarno-biale z lat 30, ok ?
Daarth
16.09.2004 - 07:14
WOW spoko
jak zamierzacie mi je przeslac? a moze na spotkaniu? prsynajmniej nie bede musial daleko nosic
QUOTE(Daarth)
WOW spoko
jak zamierzacie mi je przeslac? a moze na spotkaniu? prsynajmniej nie bede musial daleko nosic
jako załącznik na maila!
a myślałeś, że niby jak?!?! :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.