Pirmin
10.03.2005 - 12:31
Witam
Mam problem z wysylaniem smsów na numery idei. Wysyłam smsa pojawia sie token, potem wysyła zapytanie i wyskakuje błąd bramki (problem z bramka) Na GG bramka dziala normalnie.
Co powinienem zrobic??
Pozdrawiam
Ktoś mógłby to potwierdzić?
Pirmin
10.03.2005 - 13:46
tak jest u mnie nie wiem jak u innych
)
dosłownie kilka sekund temu wysłałem smsa na idee, dotarło także momentalnie
Pirmin
10.03.2005 - 14:08
Zainstalowalem konnekta wczoraj wiec moze mam cos zle ustawione. Caly czas jest to samo. Na inne sieci smsy wychodza narmalnie.
Ahhh... Musisz utworzyć katalog temp w katalogu z Konnektem, lub pobrać najnowsze aktualizacje...
Pirmin
10.03.2005 - 21:36
Przeinstalowalem, katalog TEMP jest i dalej nie dziala. POprzednio katalog tez byl. Instalowalem najnowsza wersje a teraz jakas starsza (0.6.18.106) i dalej to samo. Jezeli ktos ma jakies pomysly to prosze o kontakt (GG 4717699) POzdrawiam
sanchoo
19.03.2005 - 11:16
poszukaj troche na forum
Temp jak pisza wyzej musisz utworzyc, przy wyslaniu smsa nie zapomnij o podpisaniu sie - jelsi tego nie zrobisz wywala blad. Jesli nadal ebdzie wywalao blad sciagnij to:
http://dl.konnekt.info/download/uploaded/mbox.zip i rozpakuj do folderu sms w glwonym katalogu konnekt (oczywiscie zawartosc pliku zip.) Podziekowania dla Shalak
!
Pirmin
20.03.2005 - 20:48
Dzieki za pomoc
Na forym szukalem ale nie bylo odpowiedz. Ostatnie o czym pomyslalem to PODPIS
TEraz wszystko dziala
DZieki
PS tylko sie nie smiac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.