Shalak
12.03.2005 - 21:39
Szukam i szukam i znalesc nie moge... Zatem zapytam tutaj o opis (a najlepiej link do opisu) wszystkich ikonek interfejsu Konnekta. Mam na mysli np znak zapytania na kontakcie (to juz akurat udalo mi sie wyczytac w faq, ze jest to sygnal ostatniej aktywnosci [pytanie: jak dawnej?]), ale jest masa innych... np takie dotyczace subskrypcji i autoryzacji kontaktow, a co z typing notify? jak sie objawia? dlaczego mam jakies malutkie niebieskie cos obok jednego kontaku (po lewej)? domyslam sie, ze zolty kwadracik po prawej kontaktu, to znak, ze jest status opisowy, zielony, ze jest nr. telefonu, niebieski, ze to e-mail... sa jeszcze jakies inne?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Lwiczek
12.03.2005 - 21:45
Jezeli sie nie myle, to ta niebieska ikonka oznacza, ze kontakt 'zniknie' po ponownym uruchomieniu K...
jiobel.
12.03.2005 - 21:54
Jak byś troszkę forum przejrzał, to napewno coś byś znalazł (a napewno to, czego szukasz).
Proszę, troszkę ułatwię:
SzukajTutoriale Riddle`aKorzystaj z tego pierwszego linku trochę częściej
Shalak
12.03.2005 - 22:12
Tutorial nie chodzi od kilku godzin. Forum przeszukiwalem. Nic nie moglem znalesc, mozliwe, ze watek byl poruszany na tyle dawno, ze autocleaner forum juz sie nim zajal.
W konfiguracji naciskaj niebieskie znaki zapytania - dostaniesz odpowiedź na wszystkie swoje pytania, konkretniej duży znak zapytania w zakładce Interfejs ... Lista kontaktów
Faktycznie brakuje tam ikonek "Kontakt tymczasowy" (niebieska kropka) i kontkat ignorowany (czerwona)... Dopisane do todo