crackz
17.03.2005 - 21:01
Hej
Mam problem, mój nr GG to 1545753. Moja miejscowość to Złożeniec. Jeżeli chcesz mnie wyszukać wpisując te dane, ale bez numeru tylko miejscowość, to nie ma mnie na liście. A po wpisaniu numeru jestem!!!
Co się dzieje? Ja już próbowałem zmieniać na różne sposoby! I dalej tak samo!
Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedź.
Grześ Kowal
Lukas77
17.03.2005 - 21:38
Wyszukuje... u mnie wyszuakał Cię za jakimś 5 razem. To leży po stronie serwera GG, po prostu Konnekt dostaje taką samą odpowiedź od serwera jak oryg. GG i nic nie filtruje.
Katalog Publiczny w GG zawsze chodził dziwnie lub wcale...
crackz
18.03.2005 - 20:04
Fajnie ;( Ale ja już jestem dawno użytkownikiem GG i dlaczego nie ma mnie na liście? Inni są, którzy od lat nie używają GG! Tzn. Konnekta!
Gdyby tylko Konnekt jeszcze umożliwiał połączenia głosowe między Gadu-Gadulcami jak to jest w oryginalnym programie, to byłby SUUUUUPER!
alberht
18.03.2005 - 20:37
jasne, najważniejsze, to być widocznym w katalogu, zeby ktos mogl Cie znalezc i rozpoczac z Toba mega interesujaca konwersacje...
crackz
18.03.2005 - 20:42
Właśnie o to mi chodzi! No ale cóż, przecież nie założę nowego GG tylko po to żeby być w katalogu ;( Tzn. jeszcze nie
Może póżniej!
Papapa, narka i dzięki za odpowiedź!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.