MihAoo3k
27.03.2005 - 20:05
od jakiegos czasu pojawia mi sie taki blad, ze jak pisze to mam pionowe kreski i ogolnie okno konnekta mi zanika czesciowo. Wkoncu udalo mi sie zrobic screena, wiec go zalaczam razem z logami. Czy ktos z was mial taki problem?...ewentualnie jak go rozwiazac?...
Mam windows xp sp2 + wszystki aktualizacje.
Konnekt tez w najnowszej wersji ze wszystkimi aktualizacjami+beta.
wyglada na zbyt duza liczbe zezartych obiektow GDI. jezeli masz kDodatki, to sprobuj wylaczyc f-cje sprawdzajaca polaczenie.
MihAoo3k
27.03.2005 - 20:28
Jesli chodzi o checkboxy w ustawieniach to mam obydwa odznaczone...zalaczam screen.
jesli nie sprawdzanie polaczenia przez kdodatki to co moze to powodowac?
Ten temat już był kiedyś poruszony. Co prawda niedokńca rozwiązany ale działa :]
Searchuj, to nie boli
http://www.konnekt.info/forum/viewtopic.ph...3570&highlight=
MihAoo3k
27.03.2005 - 20:33
wiesz, dobrze by bylo gdyby zostala zlokalizowana przyczyna tego bledu i pozniej poprawiona przez odpowiednie osoby, a nie kombinowanie np z wylaczaniem wtyczek- po to one sa by ich uzywac:))..a ten tryb zgodnosci, to bede musial sprawdzic;]..
Fakt, masz trochę racji ale są i takie sytuacje gdzie czasem nie da się używać danej wtyczki. Poczytaj o kStatusLog a będziesz wiedział o czym mówię.
MihAoo3k
27.03.2005 - 20:54
kiedy ksl wogole mi sie nie uruchamial, ale Aule poprawil bledy i jest ok, mam nadzieje ze to nie ta wtyczka powoduje blad:)..narazie pracuje w trybie zgodnosci z windows 98 wiec jesli cos jest nadal nie tak to pewnie w ciagu tygodnia, dwoch powinno sie cos wykrzaczyc..
pozdrawiam
MihAoo3k
31.03.2005 - 14:44
ten tryb zgodnosci z windows 98 tez nie jest idealnym rozwiazaniem, bo nie mam teraz menu emotiikon;/...
czy jest ktos pewien ze to kDodatki powoduja?..bo moze wystarczyloby przezucic sie na ktoras z wersji poprzednich, aby to dzialalo stabilnie.
QUOTE(kyro)
Fakt, masz trochę racji ale są i takie sytuacje gdzie czasem nie da się używać danej wtyczki. Poczytaj o kStatusLog a będziesz wiedział o czym mówię.
OT: kyro, ksl'a sie da uzywać i nie mam z nim problemów, więc ocb? Te błedy występują najczęsciej u małej liczby osób, więc nie widze powodu, żeby uogólniać, że nie działa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.