Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie leży problem z k.botem?
Konnekt | Forum > Inne > Archiwum > Wtyczki > K.bot
Zamber
Na przekór wszystkim znalazłek k.bota i zainstalowałem go sobie wink.gif jak na razie sprawuje się doskonale poza jednym krashem, ale to była moja wina bo pomyliłem się pisząc skrypt i było fatal exception czy jak to tam się nazywa (k.bot faktycznie wywalał konnekta i nie dało rady uruchomić programu). Z problemu wyszedłem poprawiająć kod który napsułem wink.gif

Apeluję o to by ekipa konnekta wzieła pod swoją opiekę też k.bota, chyba nie potrzeba do niego niczego dodać wink.gif mi wystarczają te funkcje które są teraz smile.gif

Ludzie mają niezłego zonka gdy dostają natychmiastową odpowiedź "Cześć tongue.gif" czy "Nie wysyłaj mi takich śmieci spamerze..." biggrin.gif
sleesh
Tak wiec NIX blagamy, gdy tylko skoczysz obecne projekty , zajmij sie moze kbotem smile.gif Tak ladnie prosimy biggrin.gif
case
.. albo phpbot.. :roll: <z glowa w chmurach>.. 8)
atol
QUOTE(sleesh)
Tak wiec NIX blagamy, gdy tylko skoczysz obecne projekty , zajmij sie moze kbotem smile.gif Tak ladnie prosimy biggrin.gif

to i tak pewnie sobie poczekamy o ile się za to zabierze (oczywiśce jeśli zechce) bo w kolejce są zapewne:
kIEview
IRC
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.