QUOTE(Qiub @ 16.04.2005 - 04:17)
(...)nie widze wszystkich opisów, i dziś parę osób mnie pytało czemu nie mam ich na liscie (gdy mam) to akurat te osoby których statusów nie widze, ale takich osób jest sporo :/ i nie czaję o co chodzi ...
y i te osoby których statusów (opisów) nie widze są dla mnie "Niedostępne" podczas gdy w rzeczywistości maja ustawiony status np na "Dostępny" , lub na "Dostępny" z opisem
Witam. Dokładnie mam ten sam problem. Jedyne co zauważyłem, że pomaga (w moim przypadku), to sytuacja kiedy osoba, która jest dla mnie "niedostępna" przełączy tryb niedostępny/dostępny - po takim zabiegu konnekt zaczyna ją widzieć. Jednak przesyłanie plików do takiej osoby jest nadal niemożliwe.
Na swój chłopski rozum kojarzę zaistniałą sytuację z notorycznymi przerwami w łączności do serwerów GG w dniu wczorajszym (tj. 15.04.2005), które to (przerwy) pojawiły się juz dnia poprzedniego wieczorem (tj. 14.04.2005). Być może sms-express.com Sp. z o.o. po raz kolejny "po cichu" poczyniło jakieś zmiany na swoich serwerach.
Liczę na zainsteresowanie się tematem przez naszych wspaniałych i niestrudzonych Deweloperów Projektu Konnekt, lub kogoś kto temat zna "od podszewki". Z góry dziękuję za jakiekolwiek sugestie lub wyjaśnienia. Pozdrawiam!