mam pytanie - czy ikony pod listą kontaktów - dokładnie te od sieci wszystkich - mozna w jakis sposób skasować ?? bo wkurza mnie ich multum a kzmieniacz robi wszystko za nie.... szukałem ale nic nie znalazłem... prosze o pomoc....
Sija
21.04.2005 - 15:39
nie, ale mozna zamiast nich wrzucic przezroczyste obrazki [via kStyle] - wyjdzie na to samo :]
StRuGi
21.04.2005 - 17:06
Imho rozwiazanie bezsensowne troche, gdyz to nie da chcianego rezultatu, przeciez one i tak bede zajmowac miejsce :/
wacki4
21.04.2005 - 19:05
no dokladnie.. co dadza przeźroczyste.. :/ to kolejny pomysł na wtyczke - usuwanie niepotrzebnych ikonek
zimaq
21.04.2005 - 21:06
To prędzej udogodnienie w ui - przesuwanie dowolnie toolbarów... Pewnie w legendarnym 0.7 będzie
Aule
22.04.2005 - 00:27
Nie wiem, czy da sie tak całe toolbary ukrywać, ale jeżeli sie da, to taka wtyczka byłaby dość prosta do zrobienia... Prawie jak kEasy
tak jak ma to miejsce chocby w przypadku mirandy a jesli nie to moze autorzy programu pomysleli by nad tym zeby dac uzytkownika wieksza swobode w dostosowywaniu wygladu konnekta do swoich potrzeb
Przemekc1
25.04.2005 - 15:38
Niestety nie można wszystkich. Możesz spróbowac prawy guzik --> zablokowany odznaczyć tą opcje i "wsunąć" ikonki ile się da.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.