No wiec tak. Zainstalowalem sobie konnekta drugi raz dla celow edukacyjnych Podczas instalacji wybralem by katalog profilow znajdowal sie w katalogu konnekta, poprzedina kopia konnekta miala profile w kataloguuzytkowinka windows. Odpalilem nowa kopie konnekta ustawilem sobie to co chcialem, zamknalem i uruchomilem stara. Pojawilo mi sie pytanie o profil, wybralem sobie stary i ... wszystko blo puste bo profil utworzylo mi w katalogu konnekta :/
Teraz moje pytanie. Jak przywrocic by katalogiem profilow byl katalog uzytkownika windows?
Jesli instaluje sobie konnekta drugi raz to on ma wspolna konfiguracje z innymi intalacjami? Widzialem w opcjach taki element ze aktualne ustawienia maja sie tyczyc tylko tej kopi ale instalacji to chyba nie dotyczy (konfiguracji instalacji).
[edit]
Czy to bedzie:
HCU/software/stamina/konnekt - profilesDir ?
czy jesli chce zrobic to co zamierzam to mam tam ustawic :
C:\Documents and Settings\[user]\Dane aplikacji\stamina\konnekt
no i jest tam jeszcze pole: installDir = [nowa kopia konnekta], czy moge to zmienic na stara kopie? i czy jesli zostawie to czy bedzie mialo jakis wplyw na dzialanie konnekta?
[edit]
ok zrobilem tak jak powiedzialem i dziala. Jak ja lubie ostatnio pisac do siebie Nadal jednak pozostaje pytanie nr2