hej, mam taki problem. gdy wysylam sms z konnekta przez mBox, to wszystkie komunikaty sa prawidlowe ok ok niby wyslal, ale nic nie dochodzi i na stronce jak sie zaloguje to w wyslanych nie ma tego smsa. nie musze nadmieniac ze jestem zarejestrowany na mboxie i dobrze wypelnile ustawienia bramki w konekcie. czy ktos ma podobny problem. bede wdzieczny za pomoc
KoSiarzPL
20.06.2005 - 00:30
Tak ja mam ten sam problem. Moglby ktos wreszcie odpowiedziec, czy wysylanie poprzez ta bramke dziala czy nie!
Nie działa. Problem ciągnie się już od ponad roku (
klik...). Dodam, że poprawka Siji też nie działa. Jeżeli była jakaś kolejna - dajcie znać.
KoSiarzPL
20.06.2005 - 01:13
Ech, tak myslalem. Moze niedlugo postaram sie tym zajac.
mgr.Dlugi
20.06.2005 - 08:43
Na centralce jest juz paczka z poprawionymi skryptami bramek.
BTW: Mi mBox dziala
KoSiarzPL
20.06.2005 - 13:58
Ja mam sciagniete i jakos nie dziala. Jestes na 100% pewien ze ci dziala? WYsylales do siebie?
mgr.Dlugi
20.06.2005 - 13:59
Do siebie i nie tylko. Moj mBox powiadamia mnie tez o wiadomosciach od K.Away
KOSMOS
20.06.2005 - 16:38
U mnie również ładnie wszystko śmiga!
QUOTE(KOSMOS @ 20.06.2005 - 16:42)
U mnie również ładnie wszystko śmiga!
Na pocatku chcialbym powitac wszystkich gdyz wlasnie sie zarejestrowalem na to forim to po pierwsze po drugie u mnie z ta wtyczka jest jakis problem wszystko dziala git tylko tyle ze juz sie pokazuje okienko wszystko ladnie pieknie i mi krczyczy ze problem z bramka tyle ze jak wchodze na bramke idei to slabo widze ze z nia jest proglem normalnie dziala...w czym rzecz?
Mógłbyś to przepisać uwzględniając znaki interpunkcyjne i wielkie litery? Kompletnie nie rozmumiem, co miałeś na myśli.
A tak przy okazji, to witam.
BigSmile
1.08.2005 - 22:52
ja mam pytanko jak zrobic aby przez mboxa wysylalo o zmianach statusu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.