podpisuje sie podtym
, mimo ze konnekt wyswietla w oknie rozmowy wszelkie zmiany statusow to ta ikonka poprostujest nudna
a tak bedzie np jeden mial na 'zaraz wracam' jeden bedzie dostepny inny niewidoczyny i juz jakos lepiej:) no i nformuje.
przy okazji ikonek mam prosbe aby ikonke od wysylania pliku dac blizej - niektorzy czesto zniej korzystaja, dobrze by bylo gdyby byla gdizes przed GGcryptem ( ja mam np wsztko w jednym pasku i okna rozmowy najmniejszego rozmiaru, wiec mi ta ikonka 'chowa sie' pod strzałką ktora rozwija reszte menu.. taki maly ciut drazniacy detalik)
i jeszcze jedna rzecz a wlasciwie prosba - do olórina nawet bo zdaje sie ze ukrywacz to jego dzielo
chodzi o k.pilota a mianowicie zeby w oknie rozmowy widac bylo tylko przycisk "nastepny utwór" - bo jak ustawilem tak w opcjach to mam trzy ikonki, od wl.wyl. k.pilota, stop(chociaz jest odznaczony w opcjach zeby go nie bylo), no i to co potrzebne czylo next song. troszke mnei to rozdraznia, zwlaszcza ze czesto korzystam z next song i wyslij plik a one akurat sie chowaja
jezeli to nie wymaga duzo pracy to moglbys zorbic taką drobna ukrywającą wtyke? no i moze zeby zmieniala kolejnosc tego wyslij plik zeby byl blizej
byłbym dzwięczny