Zarówno przed poprawką jak i po poprawce błąd ten jest powodowany tym, że w 180-tej linii skryptu lua bramki
CODE
preg_match("#<tr><td colspan=\"2\" bgcolor=\"#F4C8B6\"> ([^<]+)<\/td>#", txt, succTab);
wyszukiwane są ciągi odpowiadające ciągowi podanemu w cudzysłowiu i bywa tak, że taki ciąg nie zostaje odnaleziony w ogóle i wtedy w 187-ej linii skryptu
CODE
setSuccess("Serwer zwrócił: "..iso2cp(succTab[1]));
występuje ten błąd. Myślę, że jest może to być spowodowane tym, że succTab[1] nie ma wartości, gdyż nie został taki ciąg odnaleziony w treści strony. To są tylko moje przypuszczenia, bo nie jestem fachowcem od lua.
Moja poprawka spowodowała, że strona z odpowiedzią się ładowała także za pierwszym razem po zalogowaniu, aczkolwiek pozostawiłem bez zmian niezabezpieczony kod na sytuację gdy odpowiadający ciąg nie zostanie odnaleziony.
Może niedziałanie skryptu było związane z jakimiś chwilowymi problemami związanymi np. z niedziałaniem bramki operatora albo czymś podobnym... Czy niedziałanie było związane z wysyłaniem na numer w sieci Plus czy poza sieć (płatny)? Proszę dać znać jeśli już działa.
Dopytuję, gdyż jest to pierwsze zgłoszenie o braku poprawy (na 172 ściągnięcia) po skorzystaniu z poprawki...