Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego 2-tlenek nie jest rozwijany
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
KriSLee
Skoro dominuje w społeczności pogląd, że GG to lipa, to dlaczego ciągle rozwijane są możliwości KONNEKTA związane z GG, a TLEN'em nic się nie dzieje dry.gif ?

Ostatnio nawet zauważyłem wśród znajomych do rezygnacji z Mirandy na rzecz TLENa blink.gif .
Głównie chodzi o rozmowy głosowe czy video.

Mnie osobiście brakuje tej ikonki o informowaniu gdy ktoś pisze, która znajduje się w Tlenie sad.gif
riddle
Też bym chciał o to zapytać... podobno libtlen2 nie ma jakiś tam możliwości. No ok, ale albo kJabber albo dwuTlenek.. GG nie ma przyszłości i to, że mamy fajne konnferencje i import z gg to akurat potrzeba danego wtyczkopisarza..

Czy są jakieś plany związane z obsługą tlena? Bo słyszałem coś o pluginie do IRCa, ICQ także... a z Tlenem można tylko rozmawiać i się autoryzować.

PS: Prosiłbym o konstruktywną dyskusję, a nie wishlistę.
Olórin
IMHO: Szczerze? To tlena wyłączyłem w K jakieś 2 m-ce temu.... albo Jabber albo GG.... generalnie to gg ostatnio jest całkiem stabilne ;-) O2 mnie tylko wkurzało smile.gif Ale to tylko moje zdanie wink.gif
keeveek
kuleje obsługa tlena, oj kuleje :| a nie wiem czy wiesz, ale sieć tlena opiera się na protokołach jabbera :| i dlaczego nie ma wysyłania plików :|
Aule
Temat poruszany już tysiące razy. Cierpliwości, może kiedys będzie.
Keeveek: my wszyscy wiemy, że tlen jest 'zamkniętym' jabberem, ale może zauważyłeś, że do jabbera transferu też nie ma?
keeveek
jedyne co mi sie naprawde w tym podoba to nieco wydłużona długość opisu biggrin.gif moge wkurzać znajomych biggrin.gif:D

Mam pytanie. Dlaczego na kPlugins wersja DwuTlenka to 1.8.0.0 a w aplikacji mam 1.1.0.0 i nie mogę ściągnąć nowszej wersji z żadnej centralki dry.gif
.misiek
Wtyczka ma nawet wersje 0.1.10.0 i AFAIK jest raczej w nowej paczce pełnej K o_O
keeveek
błędne oznaczenia wersji mylą użytkowników.. skoro jest wersja 0.1.8.0 to następna wersja nie powinna mieć 0.1.10.0 tylko 0.2.0.0 dry.gif a jeśli już musi być to 0.1.10.0 starsza wersja powinna mieć 0.1.08.0 dry.gif
skolima
Ktoś zapomniał, że oznaczenie wersji tylko wygląda jak liczba, ale jest stringiem :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.