Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pliki DTB
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Konstantynopolik
jakim algorytmem są szyfrowane pliki *.dtb w katalogu profilu użytkownika?
alberht
hmmm, żadnym? z tego, co można przeczytać na blogu Hao, to właśnie pracuje nad plikami konfiguracyjnymi K. wink.gif
dulek000
Kiedyś miał być programik do odczytu tych plików. Potem słuch o nim zaginął.
Konstantynopolik
QUOTE(dulek000 @ 1.08.2005 - 10:28)
Kiedyś miał być programik do odczytu tych plików. Potem słuch o nim zaginął.
*

a może ktoś coś o nim słyszał?? rolleyes.gif

QUOTE(alberht @ 1.08.2005 - 00:23)
hmmm, żadnym? z tego, co można przeczytać na blogu Hao, to właśnie pracuje nad plikami konfiguracyjnymi K. wink.gif
*

skoro tak, to czemu nie jestem w stanie przeczytać ich zawartości? Zamiast tego widze "śmieci"... huh.gif
dulek000
Pare osób chyba ma betę. Wytłumacz, do czego Ci potrzebny tongue.gif
Konstantynopolik
QUOTE(dulek000 @ 1.08.2005 - 14:33)
Pare osób chyba ma betę. Wytłumacz, do czego Ci potrzebny tongue.gif
*

potrzebny do tego, zeby odzystac swoja liste kontaktow i miec nadal ten sam numer. lista nie byla eksportowana, z historii rozmow tego nie wysuplam bo logowanie rozmow mialem wylaczone, a tego, co jest zaszyfrowane nie moge odczytac bo siostra wub.gif "zeby nie wskakiwal jej moj profil automatycznie" zalozyla haslo na moj profil po czym "przypadkiem" zapomniala jakie ono bylo. mad.gif
kombinowalem juz z programami kryptograficznymi, ale kazdy wymaga cholernego hasla zeby rozszyfrowac... sad.gif tak wiec QPA!! dry.gif

BTW - siostre zakopalem za domem biggrin.gif
Przemekc1
Jedyna rada to chyba PM do HAO, ale ze względów na bezpieczeństwo to bardzo wątpie żeby coś Ci dał. Prędzej wysle Ci już gotowy plik.
Konstantynopolik
tzn mialbym im wyslac swoje pliki?
Przemekc1
No jedyna możliwość jest taka, że Hao nie da Ci tego programiku (jeżeli w ogóle istnieje) tylko poprosi Cie o przesłanie tego pliku do niego i sam odkoduje informacje.
Olórin
Rzeczony DTable editor również wymagał podania hasła przy odczytywaniu zakodowanego pliku, ale oczywiście hao może to odczytać...
alberht
przepraszam, pomyslilem sie - owszem znalazlem haslo, ale... od KTP - mam takie samo na konnekta, a dopiero teraz zauważyłem sasiedztwo reszty informacji dot. mojego ftp'a, sorry, mój błąd wink.gif
Konstantynopolik
QUOTE(Olórin @ 1.08.2005 - 21:52)
Rzeczony DTable editor również wymagał podania hasła przy odczytywaniu zakodowanego pliku, ale oczywiście hao może to odczytać...
*

dobra dobra... czy DTable wogole istnial??
Przemekc1
Ja nie moge, co to już nie potrafią ludzie czytać ze zrozumieniem w ogóle?

[QUOTE][/QUOTE]Rzeczony DTable editor również wymagał[/QUOTE]
Skoro wymagał to musiał istnieć
Konstantynopolik
oj bez nerwów... troche, ale nie całe forum przeczytałem na ten temat i tylko bylo o tym ze "będzie" albo "że ktoś podobno widział...
Aule
I na tym sie skończyło. Nix nie praktykuje wydawania niedokończonych pluginów i programów. Z jednej strony robi dobrze, bo może oddać wpełni działający produkt, jednak wszystkich błędów sie nie da przewidzieć. Ostatnio jakoś chyba nie odwiedza za często forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.