mam taki błąd w oknie wiadomosci gry kopjuje text metodą Drag and Drop to dodaje mi na początku taki text "ęęłęó" , we wczesniejszych wersjach tego nie było.
Używasz KTP? Spróbuj wyłączyć na chwilę
Olórin, jak są jakieś błędy, to nie musisz od razu moich wtyczek o to obwiniać. KTP nie obsługuje pola od wpisywania, a tylko pole na górze, do którego raczej sie nie drag&dropuje. Prędzej sprobuj wyłączyć GGImage'a.
wylonczenie GGImage nic nie daje
to jest tak ze jak dropuje do pola wpisywania dodaje "ę" a jak u góry wyświetli to juz "ęęłęó"
chyba wtyczka kIEview ,bo po jej wyłączeniu normalnie działa.
QUOTE(Aule @ 7.08.2005 - 20:50)
Olórin, jak są jakieś błędy, to nie musisz od razu moich wtyczek o to obwiniać. KTP nie obsługuje pola od wpisywania, a tylko pole na górze, do którego raczej sie nie drag&dropuje. Prędzej sprobuj wyłączyć GGImage'a.
Na myśl przyszło mi to dlatego ze ostanio wprowadziłeś drag'n'drop, ale że KTP obsługuje drag'drop do górnego okienka nie wiedziałem.
Ta wtyczka całkowicie przebudowuje okno rozmowy, więc możliwe, że jest jakiś bug.
no jest bo widze
nie stwierdzaj faktów :-) macie jakis kontakt do tego niX'a ? (od tej wtyczki) :-)
poinformujcie go albo dajcie kontakt :-)
Nix obecnie nie ma czasu na programowanie za free. Mógłby chociaż oddać src wtyczek dla jakichś AdvDev'ów.
mógłby ? pytaliscie go :> ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.