Uzywam konnekta juz od roku gdzieś, no i wkońcu postanowiłem oto zapytać ,bo mam wolną chwile
Konnekt po conajmniej kilku godzinach pracy zaczyna mi sie dziwnie zachowywać. Mianowicie w pewnym momencie po kolejnym zminimalizowaniu okna rozmowy, bądź kolejnym połączeniu z serwerem w oknie rozmowy zaczynają dziać sie dziwne rzeczy. Np emotikony zaczynają migać, cześć okna zanika, miga, to co wpisze w oknie rozmowy zastępowane jest znaczkami |||||||||||||| po zaznaczeniu tekstu czasem widać co jest pod tymi |||||||||||| po czym dalej zaczyna zanikac okno. Nie widac tez np skina okna tylko białe tło. Gdy np klikam button I Konnekt lub jakies inne na dole ,lista jest cała czarna ,nic na niej nie widać, gdy "przewijam" ją do góry pojawiają sie dopiero opcje z tego menu. Dzieje sie tak nie tylko na moim komputerze ale na 3 innych gdzie instalowałem konnekta. Problem rozwiązuje restart konnekta. Nie jest to jakies męczące ale byłoby miło jakbym wiedział jak to naprawić lub ktroa wtyczka za to odpowiada.
Dodam ze kiedys kiedy miałem właczone w k.dodatkach automatyczne sprawdzanie połączenia ,czy tam np w sytuacji kiedy serwer gg padł a konnekt próbował non stop sie łaczyć z serwerem (to juz zostało naprawione,wkońcu) problem występował o wiele szybciej. Bo np juz po kilku minutach łaczenia/zminimalizowa/przywrócenia okna rozmowy.
Screena niestety nie mam ,jeśli da sie zrobić to nie omieszkam załączyć go tutaj później.
Z góry dzięki za pomoc