mcviper
25.02.2003 - 17:20
po pierwsze: witam wszystkich
po drugie: mam pytanko
na liscie bledow/propozycji jest napisane ze jest mozliwosc wyboru miedzy duzymi a malymi ikonami (z tematu) przy kontakcie od grudnia zeszlego roku
ja mimo usilnych staran nie znalazlem tej opcji w ustawieniach
ktos pomoze?
PS. jesli bylo to sorki... szukalem - nie znalazlem, tylko bylo napisane ze ma byc wybor
Ludwik
25.02.2003 - 17:30
Jest wybór między dużymi i małymi ikonkami pasków konnekta. Kilknij prawym przyciskiem na pasek. Wyboru między dużymi i małymi ikonkami statusów - raczej nie ma.
mcviper
25.02.2003 - 17:36
chyba zostalem zle zrozumiany
przy ikonce statusu mozna sobie ustawic (lewa/prawa/ukryty) ikonki:
- Opis statusu
- Email
- Telefon
jednak sa one malutkie
jednak na liscie propozycji/bledow napisane jest ze jest juz dodana opcja wybory miedzy duzymi i malymi ikonkami o ktorych pisze
gdzie to jest? nie moge tego wogole znalezc
(winxp pro)
Ludwik
25.02.2003 - 17:44
gdy ustawisz "z lewej" są malutkie, gdy "z prawej" - wyraźnie większe. Chyba o to chodziło?
Możesz też ustawić czy są odrazu po prawej od nazwy kontaktu, czy skrajnie po prawej - to już nie ma wpływu na ich wielkość.
mcviper
25.02.2003 - 18:01
okej... dzieki
juz wiem w czym rzecz
tak przy okazji jeszcze zapytam: czy da sie zmienic kolor okna glownego na inny niz windowsowy siwy? nie chce tego robic stylem calego windowsa bo to bez sensu
Ludwik
25.02.2003 - 18:11
W obrębie konfiguracji konnekta możesz zmieniać część kolorów. Konfiguracja>wygląd. Niestety nie wlicza się w to konfiguracja całego okna. Ale może dostosowanie innych elementów też cię zainteresuje.
mcviper
25.02.2003 - 18:19
tak
przegladalem te opcje... powiedzmy ze do polowy mi pasuje
choc zaluje ze nie mozna wszystkiego ustawic. ale i tak to ginie, bo program jest wypasiony
az tak ciezko przejszec opcje konekta. przeciez to wszystko jest jak byk. zwłaszczate kolory to ich chyba ciezko nie załwazyc?????????????????????
mcviper
25.02.2003 - 18:49
zauwazyc nie trudno
ja pytam o glowne okno konnekta a nie o liste kontaktow...
Flind coś ostatnio nerwowy się zrobiłeś
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.