Cześć, mam problem: chodzi o to, iż na konnekcie jade dość długo, ale niedawno postanowiłem go rozbudowac, tj: jabber, icq, aim, itp... Problem tkwi w tym, że jak łączy mi się gg, to później łączy się Jabber (autocom) i z niewiadomych przyczyn gg się rozłącza i jak sie jabber połączy to wtedy gg próbuje ponownie i wszystko działa. Ktoś wie jak temu załagodzić ? A może istnieje jakieś kolejkowanie uruchamiania wtyczek? Może to by coś dało? Pozdrawiam
P.S. Mam problem, zresztą nie wiem czy to jest problem, no więc tak: Mam transporty na autocomie msn, aim, yahoo,icq. Bledy (wg mnie) to:
ICQ: Turboing, connect later (co to znaczy?, ikonka szara)
AIM: Przy rejestracji transportu miałem kolorową ikonke i tak jakby była "dostępna", po kilku resetach konnekta juz sie tak nie robi, zepsulo sie cos? (jest szara)
MSN: identyczna sytuacja co z AIM'em, nie wiem co sie stało, że teraz się nie "aktywuje" tylko pozostaje szare, też nie wiem czy to działa
Yahoo: To cały czas mam "aktywne" (kolorową ikonkę) i jest na szczycie listy, tak jakby była "dostępna"
Ktoś mi to wytłumaczy? Pomoże? (Ustawione mam na synchro do konnekta a nie do serwa)