Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona o K
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
PinBack
to ja mam pytanie przy okazji, do hao jak i tych co wtyczki pisali?
Czy wyrazacie zgode aby opisywac zasade działania waszych wtyczek i waszego komunikatora na prywatnej WWW?
Oczywiscie jest napisane kto jest autorem oraz jest strona domowa K wink.gif
Pytam przed opublikowaniem tongue.gif
Olórin
Nie wiem co to ma być za strona, ale jeżeli chcesz robić kolejnego help'a to lepiej przyłączyć się do ridde'a z pisaniem faq.konnekt.info
riddle
Można i tak, tylko zaznaczam, że wymagam podstawowej znajomości składni HTML 4.01 Strict / XHTML i tego jak działa CSS. Plus poprawność ortograficzna i „literówkowa” - bo poprawianie czyjegoś tekstu jest 100x gorsze od napisania własnego.

Screeny mogę robić sam, ale jeśli ktoś się deklaruje to muszą być estetyczne. I sory za wymagania, albo co do faq.konnekt.info to chciałbym żeby to było wysokich lotów - z uwagi na bardzo szeroką publiczność.

A jeśli chodzi w drugą stronę - korzystanie z zasobów faq.konnekt.info to przeczytaj licencję (na każdej stronie na dole jest link).
Olórin
Co do screenów, to najlepiej aby robione były pod std. stylem windowsa XP - luna blue....

Wydzieliłem wątek...
riddle
Akurat screeny to robię pod RoyalFour, BlackSaphire, a Atol robił pod jakiś srebrnym i to się ładnie komponuje z szatą graficzną. I tak bym prosił… Luna Blue wykorzystana została do podstawowego Guide dla Konnekta (coś w stylu „doc/szybki start.html”) i na tym mam nadzieję koniec. :>
PinBack
to ja sie moze na PW odezwe w stosownym czasie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.