Witam to mój pierwszy post na tym forum...więc wypadalo by sie przywitac Pozdrawiam moj problem dotyczy wysylania plików np. mp3,zdjęc.... Problem ten przedtsawie na scrrenach oto one:
Prosze o pomoc...bo niemoge do nikogo nic wysłac ;(
PinBack
4.09.2005 - 11:19
dtakie banalne pytania na początek kontakty do ktorych wysylasz sa dostepne? firewall ktorego uzywasz ma regułe dla K? Kontakty do których wysylasz mają cie na liscie i akceptuja plik? Pokazuje się kontaktom tym w ogole okno odbioru pliku?
Mi nie działało z kumplem ktory siedzial na mirandzie
bakerss
4.09.2005 - 11:20
Taki urok kTransfer, działa jak chce, ale nikomu sie nie chce zbytnio tego porawić ;]
@ndy
4.09.2005 - 11:23
Jeżeli macie połączenie p2p spróbuj zrestartować ktransfera, mi pomaga.
LeMie
4.09.2005 - 11:54
QUOTE(PinBack @ 4.09.2005 - 11:23)
dtakie banalne pytania na początek kontakty do ktorych wysylasz sa dostepne? firewall ktorego uzywasz ma regułe dla K? Kontakty do których wysylasz mają cie na liscie i akceptuja plik? Pokazuje się kontaktom tym w ogole okno odbioru pliku?
Mi nie działało z kumplem ktory siedzial na mirandzie
Kontakty są dostępne... Drugiego pytania nie rozumie Kontakty mają mnie na liscie Okienko im się nie pokazuje
iSiEk
4.09.2005 - 12:28
Moze ty jesteś niewidoczny? Bo też czasami tak jest.
Ja mam pytanie od siebie, pojawia sie takie same okienko tylko że zamiast łaczenia pisze Autoryzacja i bład
LeMie
5.09.2005 - 09:49
Odpowie mi ktos?? to bardzo ważne... please...
moj GG- 7984163
Aule
5.09.2005 - 10:07
Y najprościej będzie, gdzy wybierzesz alternatywną wersję wysyłania plików(KTP, bądź przez GGImage'a). Chyba sa jakies tutoriale traktujące o tym.
pawmaster
20.09.2005 - 18:08
Mam identycznie, też mam ten komunikat. Wszystko sprawdzone, firewall-brak, kontakty są ok, a plików nie da się wysłać. Czekam na poprawkę wtyczki.
anis
29.11.2005 - 12:23
a mi wyskakuje taki komunikat, a przeciez mam wszystko dobrze ustawione... na co mam jeszcze zwrócić uwagę???
nspk
29.11.2005 - 12:57
//Nie cytuj ostatniego posta....
Moze ktos wie jak ustawic konnekta pod GGrelay?? Szukalem na forum ale nie znalazlem niczego co by mi pomoglo, ze starych tematow....
Olórin
29.11.2005 - 20:46
GGRelay to software serwerowy, po ustawieniu w iptables nie wymaga żadnej konfiguracji (poza ustawieniem odpowiedniego portu w ktransfer).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.