j.h.hudy
14.09.2005 - 17:04
a więc tak , ciągle są problemy z konnektem,znikneły mi kontakty gsm nie wiem czemu :| a jak pisze do kokolwiek wiadomość !!! to pisze w oknie rozmowy że ja to Iwona :!!!
co to jest ??!!
strzałka przy ustawieniach => twoje nade i zmień wyświetlaj jako z Iwona na np. JA lub j.h.hudy
winthux
14.09.2005 - 17:20
Zdaje mi się, że chyba nie ten profil...
j.h.hudy
14.09.2005 - 17:47
sorki że tak mnie poniosło ale nerwowy dzień mam dzisiaj ... , już jest ok ,tylko skąd tam sie wzieła Iwona ???
i czemu konnekt nie wyświetla numerów gsm ???
Ja tak keidyś mialem, przy zakladaniu nowego profilu i importowaniu listy ustawialo mi moje dane na takei jakie miał jeden kontakt GSM...
j.h.hudy
14.09.2005 - 19:37
dziwne ... importuje kontakty z pliku txt na którym są kontakty gsm,a konnekt ich po prostu nie widzi !!!!
a najlepsze jest to że na starszej wersji Konnekta Było wszystko ok ....
MrMacphisto
15.09.2005 - 17:59
Potwierdzam. Import kontaktów nie działa poprawnie. Telefony się wywalają i tworzą sie dziwne rzeczy w w zakładce "Twoje dane".
Pozdrawiam
arct!c
15.09.2005 - 18:53
albo moze masz wlaczone filtrowanie.
Co do importu to hao już rozwiązał problem (poprawka dostępna na centralce beta, lada chwila powinna się pojawić nowa paczka z tą poprawką)
KLIK
j.h.hudy
17.09.2005 - 13:58
na centralce beta nie ma tego czegoś ... , zaktualizowałem wszystko co sie da i dalej lipa ..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.