(nie kazdy telefon to ma, ale np. siemens posiadaja, wiem bo mam) slyszal pewnie o 'profilach'. Maja one na celu dostosowanie telefonu komorkowego do danej sytulacji poprzez wykonanie niewielkiego nakladu pracy. Ustalamy wczesniej dzownki, powiadomienia, wibracje, wygaszacz, tapete, wyswietlacz i inne rzeczy, i zapisujemy je pod profil o odpowiadajacej nam nazwie. Jak kazdy wie takie profile potrafia ulatwic czlowiekowi zycie. Zamiast przed wejsciem na zajecia wyciszac telefom, zmieniac dzwonki etc, wystarczy przelaczyc profil i po sprawie, nastepnie po zajeciach zmienic na ten wczesniejszy.
A wiec moja propozycja brzmi nastepujaco:
Czy w konnekcie daloby sie zrobic takowe profile (np. wylacza sie k.notify, wycisza konnekt, ustawia dany status, k.away, opis etc.) dzialajace na podobnej zasadzie co te w telefona komorkowych. Bylby to projekt niewatpliwie zwizany z k.lawa, rowniez przejrzyste okno z ogromna mozliwoscia wybierania tego co nam bedzie odpowiadac. Oczywiscie na koniec przypisanie tego pod jakas kombinacje klawiszowa.
Mam nadzieje ze idee profili opisalem dosyc zrozumiale
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)